|
Hydrogel?, 23.4.2009 Sucho ano. Ale do jaké hloubky? A byl záhon v klidu? |
 |
Proti pampeliškám, 23.4.2009 Pro alí: Takže chcete tvrdit že stejná spotřeba bude někde uprostřed města a na zahrádce sousedící s nijak neudržovanou loukou? |
 |
|
 |
Hydrogel?, 23.4.2009 Upřesnil níže. Kde tedy bydlíte vy, že si myslíte že to potřebujete? Když prohrábnete půdu jak hluboko je vyschlá? |
 |
Hydrogel?, 23.4.2009 Stanislave já neblábolím. Plzeňsko taky patří mezi sušší místa a taky tu pár týdnů na začátku dubna nepršelo. Vím o čem mluvím, vážně si to zkuste, až bude týdny bez deště a budete si říkat jaké je strašné sucho, tak si zkuste rozrýt nezalívaný... celý příspěvek > |
 |
Hydrogel?, 23.4.2009 reakce na romila (661) - xxx.xxx.53.50 (?), 23.4.2009 15:25: To máte určitě z reklamních letáků od výrobce. Půda nevysychá do hloubky, i letos na jaře je suchých jen pár cm na povrchu, dál je vlhká zem. Ani v létě to není o moc horší. |
 |
Hydrogel?, 23.4.2009 Ale já přece nepíšu o pěstování v nádobách, reaguju na to sypání na záhonky a pod stromky. |
 |
Poradte prosim, 23.4.2009 Réva se neroubuje kvůli růstu, ale kvůli ochraně před révokazem. |
 |
Řízky z vinné révy, 23.4.2009 Zakoření. Nejdřív jen rostou listy a po nějaké době začnou kořeny. Ale od 8.3 je to už dlouho, už by tam měly dávno být. Možná to bylo brzo. |
 |
Proti pampeliškám, 23.4.2009 Nebo mu nevadily. |
 |
Délka vyklíčení hrachu, 23.4.2009 Prosímvás proč by to hnílo? Pokud to nemáte v bažině tak nemůže uhnít. Jen nepankařte. |
 |
|
 |
Hydrogel?, 23.4.2009 Proč ven? Tam to přece není třeba. Snad nežijeme na poušti. |
 |
Nová zahrádka - co a jak?, 22.4.2009 Ne, říká se dvakrát měř jednou řež a práce kvapná málo platná. |
 |
Délka vyklíčení hrachu, 22.4.2009 Takhle se s tím piplat je zbytečný. Mě to vždycky vyklíčí. (zhruba tak týden) Asi děláte nějakou chybu, i když nevím jaká chyba by mohla způsobit že neklíčí. Fazole taky, vyklíčí i v suchu bez zalévání pokud jsou ve správné hloubce. |
 |
Rozestupy mezi višněmi, 22.4.2009 Tazatel se ptá na polokmeny, tak mu neraďte 3m a zákrsek. |
 |
Po zime nám schnú brečtany v kvetináčoch. Prečo?, 21.4.2009 Pokud jsou v zemi v pořádku a v květináčích ne, tak asi pomrzly. |
 |