|
Příspěvky uživatele - 61.35
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Tis (taxus) rezavění jehlic, 26.4.2009 Tak jsem je taky ostříhala, uvidíme. Díky za reakci. |  | Hledám nízkou trvalku, co dlouho pokvete, 24.4.2009 Ten Erigeron je taky dobrý nápad. Asi rozšířím mé původní záměry a osázím ještě další místo, nemůžu si nějak vybrat .
A díky moc za nabídku xxx.xxx.166.33, ale Ústí je od nás (Prostějov) dost daleko. Dívala jsem se že se ta pupalka dá... celý příspěvek > |  |
|  | Hledám nízkou trvalku, co dlouho pokvete, 23.4.2009 Ten KAKOST je hezký, ale ta PUPALKA se mi asi líbí víc, jenom jsem nenašla nikde tu půdokryvnou. Všude na netu píší jen o křovité a ta je moc vysoká. Nevíte jak se půdpkryvná jmenuje latinsky, nebo jestli se dá někde objednat.
Díky za nápady.... celý příspěvek > |  | Hledám nízkou trvalku, co dlouho pokvete, 20.4.2009 Mohli byste mi někdo poradit trvalku nebo půdokryvnou rostlinu do výšky 15 cm. Chtela bych něco předsadit před okrasnou malou borovičku. Ideálně aby dlouho kvetla a rozveselila mi trochu zahradu. Myslíte, že by se dalo i něco nakombinovat? Ze... celý příspěvek > |  | Tis (taxus) rezavění jehlic, 19.4.2009 Přes zimu mi začaly rezavět jehlice na tisu (tedy na 3 tisech). Nevíte někdo čím by to mohlo být, jestli to není nějaká choroba? A hlavně co s tím můžu udělat? Je nějaký postřik? Nechci o ně přijít. Na jednom je taky nějaká nelepkavá... celý příspěvek > |  | Cesmína a opadávání listů, 17.4.2009 Díky za radu .
Monika |  | Cesmína a opadávání listů, 17.4.2009 Teď na jaře nám Cesmína taky úplně opadala, ale vypadá, že zase obrazí. Snad. Kdy bych ji měla preventivně postříkat tím Horizonem? Teď když začíná obrážet, nebo až později? Nebo máte někdo ještě jinou zkušenost s opadáváním listů cesmíny?
Díky za... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|