Příspěvky uživatele - 50.111

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Solární ohřev vody a písková filtrace po domácku, 12.6.2009
Můžete udat jakým silikonem? Mám vytržený ten komůrkový plast z té přivodní trubky a nedaří se mi to zalepit. Většinou lepidla drží když jsou mezi dvěma plochami, ale tady je lepidlo na povrchu. Poraďte
Solární ohřev vody a písková filtrace po domácku, 27.4.2009
Potřeboval bych poradit jakou hadici propojit solární panel k ohřevu bazénu a bazén. Hadice které se k tomu účelu prodávájí maji krátkou životnost a jsou náchylné k mechanickému poškození. Průměr 5/4-6/4" Mirek
Otáčky motoru Briggs, 25.4.2009
Tak jsem si přečetl příspěvky, a pomohlo mi to. Po demontáži filtru na karburátoru jsem uviděl větvičku z tůje jak blokuje automat plynu.Po odstranění je vše jak má být. Alespoň vím, že ucho nelže.
Otáčky motoru Briggs&Stratton, 23.4.2009
Potřeboval bych poradit. Mám na sekačce Jonsered motor B&S serie 550.Nemá to ovládáni plynu, a letos při prvním sečení mám pocit, že motor jede na plné otáčky. Nevíte kde je regulátor otáček a jak se dá seřídit, nebo zkontrolovat?
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika