Příspěvky uživatele - 234.191

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Choroby hrušně, 24.4.2009
Čím mám tu hrušeň ošetřt? Jirka
Choroby hrušně, 23.4.2009 Obsahuje fotku
Prosím o radu. Při vyrašní listů na hrušni (Konference), sázené před 1 1/2 rokem se objevily taková dočervena zabarvená "vyrýžka" podobná rzi vejmutovce na rybízu. Při rašení listů jsem stromek ošetřoval proti rzi hruškové Baycorem 25. Víte... celý příspěvek >
Fleky v trávníku, 5.6.2008 Obsahuje fotku
Dnes se mi ze dne na den objevily v trávníku tmavé fleky nepravidelně rozmístěné na poměrně velké ploše, velikost 5-15cm. Nejdříve jsem si myslel, že se mi tam vysemenily nějaké houby, ale když jsem si vzal brýle, tak to vypadá jako nějaká zvířátka... celý příspěvek >
Pěstování révy na pergole, 25.4.2008
Díky za rady, ale není 6 keřů na pergolu trochu moc? Nedávno jsem se díval v televizi na Zahrada je hra, a tam jsem se divil co včechno dokážou s dvěma keři. Nebo je to hloupost? Jirka
Pěstování révy na pergole, 28.3.2008
Jaké odrůdy jsou vhodné pro pěstování na pergole nad zahradním sezení (u nás mají na prodej: Vostorg, Suzi, Modrý muškát, Kodrjanka, Krystal, Arkadija, BV 18-109)? Nad. výška 400m Mníšek pod Brdy, jižní strana. Kolik sazenic použít na pergolu 5m... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika