Příspěvky uživatele - 129.41

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Zahradní ibišek - světlé listy, 17.9.2009
vypěstovala jsem si je ze semínek a   letos je stále stěhovala z místa na nísto.  myslím si, že    lity zaschly  ,  byly celé   flekaté a světlé ,  ale po zakořenění a vydatné... celý příspěvek >
Trvalky - stále kvetoucí záhon, 17.8.2009
také mám konkretní dotaz, co kvete v srpnu.     mám ibišky, hortenzie, růže ale nic mi nekvete na sklalce tak co tak tam dát  ?   díky světla. 
Tvarování smrku, 8.6.2009
prosím o radu.    zatím jsem jehličnany zaštipovala  - mladé výhony.  nově mi poradili, že můžu ustřihnout část dlouhéno nového výhonu   /vím že ne špičku /   tak   jaké máte... celý příspěvek >
Šneci v koupacím jezírku?, 27.4.2009
rok mám koupací jezírko bez ryb, vzorně luxuji, při zakládání jezírka jsemvzorně proprala kačírek i kořeny kytek a stejně se mi letos objevili šneci, nevím z čeho, na jednu stranu je to asi dobře ale co když se moc rozmnoží - bude mi líto je... celý příspěvek >
Jaký koupit jezírkový vysavač?, 23.4.2009
odsátou vodu jsem ze začátku   také pouštěla do zahrady ale bylo to tak obrovské množství vody,  že jsem nestačila přebíhat a posouvat odtokovou hadici aby nedošlo k potopě.   občas zalývám   konví  ... celý příspěvek >
Jaký koupit jezírkový vysavač?, 22.4.2009
dovolím si  vám napsat své zkušenosti. loni jsem zakoupila gardenu   ten silnější a dražší s plynulým provozem.  mám koupací jezírko l,60 hloubku    a krásně odsaje   až ze dna pod silným... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika