Příspěvky uživatele - 188.201

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Vodní gril, 21.7.2009
Také jsem si koupil vodní gril, a mám ho již 3 roky. Pro mě je vynikající. Rád bych se zeptal, jak chutná maso po kokosových briketách, a kde bych je sehnal? Vyzkoušejte ugrilovat vepřovou kýtu tak, aby byla do třičtvrtiny měkká. Poté si doma... celý příspěvek >
Proti pampeliškám, 23.4.2009
Díky za radu, takže máme co dělat. Teď jsme tu zahrádku koupili a je vidět, že aspoň 2 roky na ni nikdo nešáhl, prostě plevel a hlavně pampelišky.
Proti pampeliškám, 23.4.2009
Spíš jde o to, že pampelišky vyrostou i v okopaných záhonech co dva dny, takže rozkopu i zasazené semena. To je asi nejhorší!
Proti pampeliškám, 23.4.2009
Bofix jsme použili, ale asi hodně naředěný, vůbec nevypadá, že by jim to nějak uškodilo. Možná záleží v jakém období to stříkáme, teď jsou v plném proudu a nic je zřejmě nezastaví.
Délka vyklíčení hrachu, 23.4.2009
Díky za rady, takže to znamená, že mi to uhnilo, protože ho mám už týden zasetý a teď bylo celkem teplo. Takže znova.
Proti pampeliškám, 22.4.2009
Můžete poradit přípravek na hubení pampelišek? Máme je na zahradě jednu vedle druhé. Děkuji za radu.
Délka vyklíčení hrachu, 22.4.2009
Chci se zeptat, když zasadím hrách přímo do země za dlouho vyleze?
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika