|
Příspěvky uživatele - 166.66
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Nejlepší elektrická sekačka s pojezdem?, 31.3.2009 Jen několik drobných upřesnění - M není takřka jistě součástí konsorcia (to by zde musel mít majetkovou účast :-)), ale využívá výrobních kapacit renomovaného výrobce, zboží je obrendováno jeho značkou (M) a ten jej pak distribuje do svého obchodního... celý příspěvek > |  | Čerpadlo pro závlahu - vodárna?, 30.3.2009 Snažte se, abyste nečerpal znečištěnou vodu, stačí odkalovací mezinádrž a jste v pohodě. Písek obecně zkracuje životnost jakéhokoli čerpadla. Vstupní filtry nejsou drahé a skutečně se vyplatí.. |  |
|  | mech v trávníku, 30.3.2009 to jistě ne, (pokud není v písku nějaká hlinitá příměs), nejlepší je jemný bílý betonářský písek, jemnější. |  | jaký vertikutátor, 30.3.2009 kupte nejsilnější (tuším s 1300W motorem) nožové AL-KO, robustnost, ložiska, ocelové nože. Cena v akci těsně okolo 6000,-Kč. Mám kilowatový typ a jsem s ním napro spokojený, je k neutahání. Jen škoda, že potřebuje obsluhu a neprořezává... celý příspěvek > |  | I toto je Mountfield, 27.3.2009 Kouzlo je samozřejmě v tom, že celá kauza již není o jednom čerpadle za 1500, (nákup byl jistě někde pod polovinou), ale o tom, že podobně kvalitně definované návody má u svých čerpadel tisíce lidí :-)) a díky medializaci hrozí, že budou postupovat... celý příspěvek > |  | Hledám dobrou sekačku, 27.3.2009 Kdepak, sám mám alko 6000, ale zároveň je jeden z mých přátel úspěšným podnikatelem v oblasti péče o komunální a sportovní trávníky. Díky němu vím o Solu jako o dobrém a kvalitním "držáku", který kupují profesionálové, podobných dobrých značek je ale... celý příspěvek > |  | Hledám dobrou sekačku, 27.3.2009 To je opravdu jen neznalost věci, kvalitní plast Vás přežije, osobně mám již osmý rok Alko 6000, robustní plastové šasi, na větve, kameny jsem najel už mnohokrát. Sekám s ní tak často, jak to jde. Vibrace na něm nenechaly sebemenší stopu.
Za dobu,... celý příspěvek > |  | Co dělat proti plzáku španělskému?, 27.3.2009 Koupit lze i parazitické hlístice - je to ideální - skutečně bez zátěže pro okolí a hlístice zabijí všechny pžáky, nejen ty španělské |  | I toto je Mountfield, 27.3.2009 Josefe, vaše logika je neobhajitelná, tvrdit :
"Proč voláš po potrestání zloděje, když tebe neokradl?" je přece tragikomické.
Celá diskuse přece není o M, ale o jakémkoli prodejci, a o nekalých praktikách, které by soudný člověk neměl tolerovat.... celý příspěvek > |  | el. pila Narex vs Dolmar, 26.3.2009 NArex není špatný, dolmar je v danné oblasti zavedený profesionál.
Osobně mám předchozí typ narexky - udělala hodně práce, je fakt, že pracujete -li s ní déle vyosení cítíte. Na druhou stranu - osobně mne nejvíc trápilo občasné ucpávání... celý příspěvek > |  |
|  | Jak se zbavit včel?, 26.3.2009 Určitě požádejte souseda o přestěhování úlů na co nejvzdálenější místo. Pokud byste chtěla svůj pozemek zajistit chemií, nikdy by Vás takový postup dokonale neochránil a vy byste se pohybovala stále v toxickém prostředí. Chemie se rozhodně nebojím,... celý příspěvek > |  | ekonomické využití zahrady, 26.3.2009 Naprostý souhlas. Podívejte se, jak obtížný je život zemědělce pracujícího na mnohem vyšších výměrách a s technikou.
Zahradu berte jako potěšení a přilepšení voňavou a zeleninou a ovocem. Pokud by člověk měl kalkulovat do výpěstků i svoji práci,... celý příspěvek > |  | Psí chlupy do kompostu?, 26.3.2009 to bohužel nepude, ale srst by šla spřádat a zvlny by bylo možné štrykovat svetry :-)). Což ale asi není reálné, zbývá tedy komunální odpad. |  | Kdy začit s jarním hnojením, válcováním trávnku a vertikutáním, 24.3.2009 Otázka je, zda neřešíte problém, "kolik andělů se vejde na špici jehly", Hezky jste napsal "Až o 67% menší", jako vědec mi dáte jistě za pravdu, že uvádění krajního intervalu měřené veličiny je ZAVÁDĚJÍCÍ a například v publikační činnosti by... celý příspěvek > |  | Kam s posekanou trávou?, 24.3.2009 To je typické samovznícení z akumulace tepla, jste klikař, nemám Vám důvod nevěřit. Ale nehořelo to. Pokud byste měřila teplotu, tráva byla, jak správně napsala vřelá a černá, ale ne zuhelnatělá. Samovznícení, kdy dojde k tomu, že centrálně je... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|