|
Příspěvky uživatele - 166.66
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jak se zbavit včel?, 20.4.2009 Omlouvám se, ale Vaše krátké dotazy jsou pro mne bohužel nezcela srozumitelné, navíc mi často vkládáte do úst co jsem nevyslovil, případně interpretujete odlišně již vyslovené.
Definujte prosím Váš dotaz šířeji. |  | Jak se zbavit včel?, 20.4.2009 Nápodobně, pokud tvrdíte, že nejdnáte emotivně, prosím uveďte jakýkoli racionální argument.
Nepočítám "Někomu jen tak poradit rozlévání otrávené cukrové vody prostě blbost je, ať už jí chcete lejt kamkoli."
Pochopil bych, pokud byste... celý příspěvek > |  |
|  | Jak se zbavit včel?, 20.4.2009 Emoce, emoce, emoce. Pokud by uživatel aplikoval na zmíněné půdě plošně kvalitní kontaktní insekticid na bázi permetrinů, výsledek by byl odlišný v tom, že by byl podstatně DLOUHODOBĚJŠÍ (rizikovější pouze pro aplikující osobu).
Ale nezvedl by Vám... celý příspěvek > |  | Jak se zbavit včel?, 20.4.2009 No, kouzlo je v tom, že divoké vely jsou odolnější, smysluplné je pátrat po příčinách. |  | Sekačky od Mountfieldu, 20.4.2009 Asi jste nereagoval na můj příspevek? :-)) |  | Jak se zbavit včel?, 20.4.2009 MNO hloupost je psát o něčem o čem objektivně nevíte, že je to hloupost.
Na danné skutečnosti existují dokonce nové strategie chovu včel, napodobíte přírodu a včelstvo lépe odolává. Na toto téma existují jak rozsáhlé diskuse, tak i odborné... celý příspěvek > |  | Sekačky od Mountfieldu, 20.4.2009 Obejděte speciálky, podívejte se na web, a nebojte se ani dražších modelů v hobbymarketech. Jistě koupíte lépe, budete mít lepší servis a levnější ND.
M je nejlepší v reklamních aktivitách, a tím to končí. |  | Jak se zbavit včel?, 17.4.2009 Méně emocí, více racia. Jistě jsme již vyrostli z dětských střevíců. |  | Jak se zbavit včel?, 17.4.2009 mno, nějaká včelaře mezi příbuznými mám, pokud jste na tom podobně, zeptejte se jich prosím, jak se postupuje u divokých včelstev v dnešní době, kdy každý včelař skloňuje slovo Varoáza horem, dolem. A přírodní rezervoáry této choroby jsou pro soudně... celý příspěvek > |  | I toto je Mountfield, 17.4.2009 Obávám se Josefe, že Vaše emotivní obhajoba M je pro M spíš medvědí službou.
A opakuji, stále se snažíte podsouvat nesnášenlivost, nenávist, škodolibost. Ale pletete si tyto emoce(ze kterých obviňujete postižené zákazníky) s negativní zkušeností s... celý příspěvek > |  |
|  | Jeseteři, 10.4.2009 To je OK, ryby nejezdí jako ve filmu, šetří síly. Zvažte, zda časem neudělat k jezírku i jen několik metrů krátký umělý "horský" potok, dravé ryby to zbožňují. |  | Jeseteři, 9.4.2009 Máte pravdu, že krmení asi člověka nezabije. Pstruhovým krmením se jeseteři krmí i ve výzkumných projektech, takže to nebude tak špatné :-)) |  | Zakládání a údržba trávníku, 9.4.2009 nakonec ano, o centimetry :-)) |  | Jeseteři, 9.4.2009  Pokud je jezírko hlubší, kočičáků se nemusíte bát, je li mělké, neochráníte je ani před kočkami, ale ani před některými ptáky.
Jeseter je relativně náročná ryba, s jistotou lze říci, že se Vám nebude množit.
Komerčně se jeseteři chovají v tzv.... celý příspěvek > |  | Zakládání a údržba trávníku, 9.4.2009 projděte zdejší diskuse
Pískování je standardem na těch nejkvalitnějších trávnících (reprezentativní trávníky, golfová hřiště), pískujete během vertikutace a aerifikace (opět najdete vše v místních diskusích, stačí zadat heslo mech)
Pískuje se... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|