|
Příspěvky uživatele - 166.66
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jak se zbavit mechu, 24.6.2008 protože to vypadá hnusně.. Mech i když jej budete zavlažovat nevydrží takové namáhání jako tráva, ale proti gustu žádná, pokuid chcete mít na zahradě mech, je to Vaše volba a nikdo se Vám za to nemůže posmívat, a obráceně... |  | Jak se zbavit mechu, 24.6.2008 Pod stromy, kde se nedaří ničemu jinému je zavlažovaný mech dobrou volbou, ale nikde jinde |  |
|  | Jak se zbavit mechu, 24.6.2008 Hlavu vzhůru, po použití vertikutátoru zjistíte, jak na tom opravdu jste. Dosijte osivo, zapískujte, tráva se bleskem vzpamatuje. Ranaři provádějí prořezávání křížem, po zapískování nevěříte, že tam ještě někdy bude něco růst. Opak je ale pravdou,... celý příspěvek > |  | preventivní postřik?, 24.6.2008 Na rajčata klasický Cupricol (soli mědi jsou poveleny i v "eko" zemědělství v e spolkové republice) funguje to opravdu spolehlivě, jinak asi mám smůlu, ale kdykoliv jsem rajčata nepostříkal odebrala se na Pravdu boží.. |  | Kočka ničí mou práci, 24.6.2008 Zdravím Vás Danielo! Rozesmála jste mne, ale abyste v tom nebyla sama. Sousedovic kocour, náramný fešák si oblíbil válení v brusinkách. A tak dostal několikrát vodoléčbu, dětská vodní puška je fajn, protože má dlouký tenký proud. Kocour byl úžasně... celý příspěvek > |  | Al-ko travní fréza,která provzdušňuje, 23.6.2008 Kupte raději 36VE s kilovatovým motorem. Drátky jsou na nic od jakéhokoliv výrobce a prýze s nimi trávník v kondici neudrží..
podotýkám, že rozdíl v ceně je popuze 300 Kč. |  | foliu len polozit, lepit ci zvarat?, 18.6.2008 podívejte se na zdejší diskuse, objevíte tam všechny odpovědi |  | borůvka, 17.6.2008 Nechte jí růst, na tvarování a prořezávání je brzy, hodně hnojte, hodně zalévejte, okolo ať je moře rašiliny. Orvěte nemilosrdně květy, ať má keřík sílu růst. Přečtěte diskuse zde o borůvkách jsou velmi detailní a popisné. |  | Čím kosit kolem plotu?, 17.6.2008
|  | Vyžínač Partner Colibri T 25 II - zkušenosti, 17.6.2008 máte to v návodu 125 ml oleje pro dvoutaktní motory na 5litrů benzínu.
Nicméně u prodejce kolibříka jsem koupil i speciální palivo určené pro dvojtaktní motory (Jonsered?), které je v podstatě lehká nafta (!), obsahuje minimum aromatických... celý příspěvek > |  |
|  | Test motorových kos - křovinořezů na itest.cz, 16.6.2008
|  | Test motorových kos - křovinořezů na itest.cz, 16.6.2008 Už začínáte být drahý slovenský příteli fádní.. Nějak postrádám Vámi atakované sdělení, že Dolmar je best of the best. Akorát jsem se dočetl, že Dolmar podle všeho není horší než Husquarna.
Vaše argumentace, kdo koho platí při závodech je komická,... celý příspěvek > |  | Randap, 13.6.2008 Na každém balení máte doporučené dávkování, čím odolnější plevel a tudíž vyšší dávkování, tím nižší ředění. Pokud budete ředit dvakrát, třikrát méně než doporučuje výrobce, tedy koncentrovanějším roztokem, bude postříkané místo vypadat jako... celý příspěvek > |  | pes - postrach truhlíků, kytek a stromků, 13.6.2008 pes je principiálně ve smečce žijící šelma, tj. miluje a potřebuje smečku = společnost, vlastní je jí i prostor, pokud jedno, nebo druhé psovi seberete, má z toho v hlavě guláš a může mít problémy s chováním. (Zcela pomíjím fakt, který je... celý příspěvek > |  | Priprava na akci: Vyroba travniku, 12.6.2008 Kdepak, v podstatě je to možné kdykoliv, samozřejmě, že jaro je optimální.
Na co ale nesmíte zapomenout je systematická závlaha, zvlášť v době klíčení, tj. v parném létě i dvakrát za den zalít. Ositá plocha nesmí zaschnout. Sám jse zakládal trávníky... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|