Příspěvky uživatele - 166.66

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Nápady na levné fólie či materiály na jezírko, 11.7.2008
pokud jste myslel mne tak nikoli, ale technické listy naleznete na Webu po chvíli surfování s definíc technologie pokládky.
Slabé rhododendrony, 10.7.2008
V parku vidíte jen ty, co jsou na relativně vhodných stanovištích, ostatní už chcíply. Odpověď je bohužel prostá, viz výše. Pokud se jim nedaří tak jak jste velmi přesně a  dobře popsala, máte dvě alternativy, posklytnout jim péči, nebo se jich... celý příspěvek >
Čerpadlo, 9.7.2008
Souhlasím s Vámi, že čerpadlo ve vodě bude tišší. Ale i tady stačí odhlučnit šachtu a je po problému. Jinak ale záleží pouze na čerpadle, jeho výkonových parametrech.  Ale obecné tvrzení, že čerpadlo ve vodě bude mít menší spotřebu energie, než... celý příspěvek >
Slabé rhododendrony, 9.7.2008
Rašeliny je nejspíš málo a zálivky určitě. Už ten příznak, že se rašelina sesychá a je vidět kořenový bal jsou toho důkazem. Rododendron Vám bude prosperovat pouze v dobrém teritoriu v přemíře rašeliny a dobře zaléván. Doporučuji naopak jámy okolo... celý příspěvek >
zásilková zahradnictví, 9.7.2008
Nikoliv, nesplnili obchodní smluvní podmínky, navíc (naštěstí pro Vás) písemně uznali reklamaci, doporučuji písemně, doporučeným dopisem pohrozit, že vzhledem k nedodržení podmínek dodání a neschopnosti dodání náhradního zboží v zákonem danné lhůtě... celý příspěvek >
rozdíl pětiprstého a tříprstého přísavníku, 4.7.2008
Pětiprstý je nezmar, skvěle a rychle roste, dobře se hříží, v našich podmínkách je mrazuvdorný. Tříprstý roste méně bujněji, na rozdíl od pětiprstého se sám pne i po zdech bez opory. Nemá cenu jej hřížit, sazenice získané hřížením snadno chcípnou a... celý příspěvek >
Popinavka na plot z klasickeho pletiva, 4.7.2008
Záleží na varietě břečťanu -klasické, běžně rozšířené odrůdy na slunci prosperují skvěle, pokud mají dostatek zálivky, Je zde ale jiný problém - začnou "keřovatět" tvoří strukturu, která je skutečně mohutnější. Osobně jsem míchal Psí víno s... celý příspěvek >
Přísavník pětiprstý (psí víno) - stříhání, 4.7.2008
Hodně hnojte, zalévejte, uvidíte sám, jak se rozroste. Sám mám porostlý celý plot (80 metrů mixem psího vína a břečťanu). Ze strany zahrady udržuji konvenční hranici trávník x psí víno sekačkou. Ze strany chodníku občas vyběhnu a omlátím shora... celý příspěvek >
jak osadit svah nedostupný k sekání, 4.7.2008
Jistě skalník - také jsem podobný problém řešil, skalník vytvoří hustý nízký polézavý porost, je stále zelený s červenými plody. Je to výtečná alternativa, protože je nenáročný. Pokud mu ale poskytnete občasnou zálivku a hnojení, zešílí, sám jsem... celý příspěvek >
jak množit a pěstovat břečťan?, 4.7.2008
Samozřejmě, že hřížením - stačí k místu, kde roste dát větší samozavlažovací květináč, přes něj dát a do zeminy zahrábnout delší šlahouny (a třeba zatížit cihlou, aby byly skutečně v kontaktu se zeminou), během jedné sezóny šlahouny v pilně zalévaném... celý příspěvek >
jak se zbavit termitů?, 3.7.2008
Termiti to skutečně nebudou, asi hovoříte o nějakém dřevokazném hmyzu, ale pokud nemáte maringotku v tropech, pak asi došlo k mýlce
Zámková dlažba a plevel, 1.7.2008
Má to jeden nedostatek, nepropouští vodu...
Kanadské borůvky - pěstování, 1.7.2008
Pečlivě pročtěte tuto diskusi a podívejte se i na https://www.zahrada.cz/forum/drobne-ovoce/boruvky-kanadske-3356/?kotva=boruvky-kanadske-50349#boruvky-kanadske-50349 naleznete zde všechny odpovědi na péči a zálivku
čerpadlo do sudu, 30.6.2008
tato třída čerpadel je málo výkonná a nízkotlaká, jsou vhodná skutečně spíš na vyčerpání sudu, než například na napojení postřikovače
Tiché čerpadlo, 30.6.2008
ZAdání je dost ošemetné, hlavně cenou... Pokud nenarazíte na second hand, nebo výprodej v hypermarketu, bude to velmi těžké. Sám mám domácí pětistupňovu vodárnu, která je skvělá (Ale o řád dražší), nicméně nakupoval jsem ji v době, kdy se mi umřelo... celý příspěvek >
Další diskuze:  2627282930>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika