|
Příspěvky uživatele - 6.135
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Výsadba třešně VAN, 5.5.2013 Podle fotky těch kořenů není nic moc.
To zkrácení výhonů je nutné, jinak by hrozilo uschnutí. Ona to rychle dožene. Možná vytvoří kotlovitou korunu s 3 větvemi - nebude to závada. Zdravím-J.
|  | Výsadba třešně VAN, 5.5.2013 Je prostokořenná nebo v kontejneru?
Prostokořennou ihned namočte do sudu s vodou přes noc, druhý den začistěte zlomené kořeny rovným řezem, jemné kořání ponechte a vysaďte "na vodu" (do 1/2 jamky nasypte zralý kompost NE HNŮJ, nalijte na to vodu... celý příspěvek > |  |
|  | Péče o neznámou odrůdu jabloně, 5.5.2013 Letos bych nedělal žádné velké zákroky, jestli něco překáží, odřízl bych to v zimě (únor).
Letos se pokuste aspoň zhruba určit typ odrůdy:
- kde má nasazené plody (u kmenu, uprostřed větví, na konci), podle toho se bude v zimě řezat
- kdy... celý příspěvek > |  | Marunaka - vyjádření firmy Garland k některým problémům, 22.4.2009 Milý pane, já mám s firmou Garland jen ty nejhorší zkušenosti. S takovou arogancí jsem se ještě nesetkal!!! A to se ještě nestyděli mi nabídnout opravu za 7.800,- Kč!!! |  |
 |
|
|
|