Příspěvky uživatele - 6.135

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Výsadba třešně VAN, 5.5.2013
Podle fotky těch kořenů není nic moc. To zkrácení výhonů je nutné, jinak by hrozilo uschnutí. Ona to rychle dožene. Možná vytvoří kotlovitou korunu s 3 větvemi - nebude to závada. Zdravím-J.
Výsadba třešně VAN, 5.5.2013
Je prostokořenná nebo v kontejneru? Prostokořennou ihned namočte do sudu s vodou přes noc, druhý den začistěte zlomené kořeny rovným řezem, jemné kořání ponechte a vysaďte "na vodu" (do 1/2 jamky nasypte zralý kompost NE HNŮJ, nalijte na to vodu... celý příspěvek >
Péče o neznámou odrůdu jabloně, 5.5.2013
Letos bych nedělal žádné velké zákroky, jestli něco překáží, odřízl bych to v zimě (únor). Letos se pokuste aspoň zhruba určit typ odrůdy: - kde má nasazené plody (u kmenu, uprostřed větví, na konci), podle toho se bude v zimě řezat - kdy... celý příspěvek >
Marunaka - vyjádření firmy Garland k některým problémům, 22.4.2009
Milý pane, já mám s firmou Garland jen ty nejhorší zkušenosti. S takovou arogancí jsem se ještě nesetkal!!! A to se ještě nestyděli mi nabídnout opravu za 7.800,- Kč!!!
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika