|
Příspěvky uživatele - 14.234
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Kolísání otáček motoru sekačky Honda HRG415, 22.4.2009 Abych tuto diskusy nejak ukoncil: sekacku jsem odvezl do servisu. Ani tem neopravitelne, nasledovala vymena karburatoru. Nastesti v zaruce.
Jen mne zarazi, ze na podzim bezela OK, na jare zminene problemy a vymena karburatoru. Vot technika.
Marek |  | Kolísání otáček motoru sekačky Honda HRG415, 7.4.2009 Jeste jsem opomel odpovedet panu Standovi. Olej je pouzit ten ktery jsem dostal v prodejne k prvni vymene. Vystacil i na tu druhou. Jelikoz jsem kupoval sekacku od profesionalu, tak nemyslim, ze by mi dali nejaky smejd. Znacku oleje si nepamatuju, ta... celý příspěvek > |  |
|  | Kolísání otáček motoru sekačky Honda HRG415, 7.4.2009 Diky za rady. Vim jake sitko s odkalovacem myslite (meli jsme doma skodovku), ale to na Honde neni.
Viz obrazek a obrazek
Jedine snad jestli uvnitr palivoveho kohoutu neni neco. Odpoledne se podivam. |  | Kolísání otáček motoru sekačky Honda HRG415, 7.4.2009 Praveze jsem takto zacal, filtr, svicka, palivo, olej a nakonec karburator. Palivove sitko v nadrzi je, ale neda se k nemu dostat, jelikoz nadrz je ze dvou plastovych pulek slepenych dohromady a sitko je uvnitr. Snad jedine profouknout v opacnem... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|