Příspěvky uživatele - 161.50

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Rotační sekačka, 21.4.2009
Děkuji za radu. Pokud se ještě něco nenajde na netu co má dvoutakt a slibnou cenu, tak budu muset jít do toho tlakovýho mazání. Dnes jestli mi vyjde čas, tak zajdu do husqvarny na radu. Abych řekl pravdu, tak jsem hodně překvapen tím že se do 99,9%... celý příspěvek >
To už opravdu ty dvoutakty na sekačkách opravdu tak vymizely?!?
Zdravím, mám prosbičku. Mám "velkou" zahradu cca 1500 m2 a půlka je na rovině a půlka je kopec se stoupáním cca 30 stupňů. Dělá mi starost koupě nové sekačky, protože se prodávají už výhradně se 4-taktním motorem a mě by to dělalo... celý příspěvek >
El. pilu Makitu nebo Dolmar, 1.12.2008
Díky za info a máš pravdu. Jen mě přeci jen zaráží "co když se porouchá" - tak budu muset pilu reklamovat pouze u toho u koho jsem to koupil a to máš poštovný a když to bude vydařený kousek tak i několikrát. Sice podle zákoníku máš právo na... celý příspěvek >
El. pilu Makitu nebo Dolmar, 1.12.2008
Já Vám pánové děkuji za připomínky a přeci jste mne navedli na stranu Domlaru. Jdu do něj, jen ještě zbývá kde ho mám koupit, jestli přes net nebo v autorizovaným kamenným shopu. Co myslíte?
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika