|
Příspěvky uživatele - 166.66
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Stříhání borůvek, 24.10.2008 Těžko říci, mám několik keřů, různé variety, ty nejstarší (4 roky, koupené vzrostlé) mají dnes výšku okolo 180 cm a podobnou šířku, stříhám je nejvíc na Jaře po zimě a částečně i během roku, ale hlavně v první polovině sezóny. Některé stříhíám víc,... celý příspěvek > |  | Stříhání borůvek, 24.10.2008 Chodila za školu, borůvky se stříhají vždy, kdy chcete vysokou úrodu a vyšší odolnost proti mrazu. Snažil jsme se najít i zahraniční materiály, ze kterých jsem v minulosti čerpal, ale nezdařilo se (Ale moc jsem tomu nedal). Nicméně praktické... celý příspěvek > |  |
|  | Krmítko pro ptáčky, 23.10.2008 Hráběnko, já to řeším následovně - rád vařím a vždy jednou za týden- dva koupím v makru balík hovězích kostí ("harfy"), předního hovězího a ve velkém hrnci vařím vývar do zásoby, ten přijde po sebrání tuku (kterého je z každé várky skutečně... celý příspěvek > |  | Krmítko pro ptáčky, 22.10.2008 Vy nemáte chybu, Danielo!?:-)), s krmítkem to právě řeším, staré jsem musel zrušit, jedna z mých koček do něj pravidelně vlezla (z krmítka přetékala kočka) a děsně se divila, že tam už ptáci nelétají.. |  | Stříhání borůvek, 22.10.2008 Nechte borůvku "jet", výhodné je prosříhat jí ve středu, aby nevzniklo "koště".
Sám stříhám borůvku na jaře, prostříhám omrzlé a přebytečné větvičky. Překvapuje mne, že Váš keřík je malý, pokud je borůvka v dobrém substrátu,... celý příspěvek > |  | úzký živý plot, 22.10.2008 Máte naprostou pravdu - a navíc to docela slušně vypadá, ale zeleň je zeleň. nicméně jedno nevylučuje druhé, podobně jsem upravil bránu vjezdu do zahrady - na pletivo přišel rákos a nyní po bráně ze stran leze psí víno a břečťan |  | úzký živý plot, 21.10.2008 Vám také, ale to není smutné, naopak, spíš by bylo smutné pokud byste se upnuli na řešení, které nepřinese dobrý výsledek. živé ploty jsou nádherné, pokud je zeleň plošná a homogení, nemá to prostě chybu. |  | úzký živý plot, 21.10.2008 Pokud máte kvalitní velké hřížené sazenice, tvá to břečťanu dva roky, více ne. Vlastní zkušenost, pravda je, že psí víno to zvládne za sezonu, s výhodou lze obé kombinovat |  | úzký živý plot, 21.10.2008 to je bez ironie, prosím přemýšlejme společně.. Větru a dešti prostě neporučíme, je to stejné, jako když před lety úřadující režisér ND po hercích chtěl , aby " Na JEDNA vyskočili do vzduchu, na DVA tam zůstali a na TŘI seskočili dolů." Někdo se... celý příspěvek > |  | úzký živý plot, 21.10.2008 Pracujete s přírodními nástroji, takové zadání, které chcete splnit nejlépe zrealizujete plotem z umělohmotných "Keřů"
40 - 50 cm je pro plot o výšce 2m hranice - a to by muselo být dobré stanoviště. (Pyracanta)
Lepší by bylo asi nechat... celý příspěvek > |  |
|  | Slivovice vs. calvados, 20.10.2008 Přesně tak, někdy mi zde schází návod, "jak vyčistit a ke konzumaci připravit líh na pálení"
Ač fandím chemii, tak ta není stále schopná sama o sobě vyrobit kvalitní víno, či destilát. Je schopna pomoci, ale sekundárně a nikoli... celý příspěvek > |  | Zalozeni travniku koncem listopadu?, 20.10.2008 přemýšlejte, snažil byste se na pokraji zimy sít jakoukoliv plodinu? Asi ne, stejně se na jaře nevyhnete přesití |  | Rekord v kočičí potulce, 17.10.2008 stane se, kočičák rád vymění jedno bydlo za jiné, má li pocit, že je to jinde lepší, nebo ještě lepší. |  | Materiál (typ dřeva) na nezastřešenou dřevěnou terasu, 16.10.2008 Koupil bych na Vašem místě tropické dřevo, cena je sice vyšší, ale když zakalkulujete cenu opakovaného lakování a životnost, je to prostě ve finále levnější řešení. |  | Slivovice vs. calvados, 16.10.2008 Máte pravdu, ale nejlepší je takovou věc jednoduše vylít |  |
 |
|
|
|