|
Příspěvky uživatele - 25.71
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Tyrolské muškáty, 20.4.2009 Pochopila jsem dobře, že mám uštípnout vrcholek rostlinky a pokud obrazí jinde, tak opět ten vrcholek i nový uštípnout?
Také uštípat i poupátka, ale i třeba horní listy nebo ne? |  | Trumpetky, 8.5.2008 Jak moc jedovatá? Mám malou dcerku a tohle jsem vůbec nevěděla. Takže je dám asi babičce, moc děkuji za info. |  |
|  | Trumpetky, 7.5.2008 Je u nich jen název Datura a nic víc. Ani jak je pěstovat. Koupila jsem je asi před týdnem v Lidlu. |  | Trumpetky, 6.5.2008 Prosím poradil byste mi někdo co s Trumpetkami? Koupila jsem si dvě rostlinky, ale nevím zda je přesadit do květináče na balkon nebo ven na záhon? Přežijí zimu venku nebo se musí uklízet? Budu ráda za každou radu. děkuji |  | Trumpetky Datura, 4.5.2008 Pěkný den, prosím Vás koupila jsem si trumpetky Datura. Zajímalo by mě zda se mají přesázet do květináče a na zimu dát domů nebo hned na záhon. jak se pak o ně starat? Děkuji moc |  | Petrklíč, 10.4.2008 Já mám Petrklíče modré, růžové, červené, bílé, žluté, ale ještě se mi nezbarvily jinak. Babičce se tohle stalo u tulipánů, ale u Petrklíčů to slyším poprvé. |  | Pěstování Magnolie, 8.4.2008 Koupila jsem si Magnolii, moc se mi líbí. Nyní je z ní větévka s malinkými kořeny a pár výpuky. Budu ráda za jakoukoliv radu ohledně jejího zasazení - ky a kam - půda? Kdy kvete? Je odolná vůči mrazu? Moc děkuji za cokoliv. |  |
 |
|
|
|