Příspěvky uživatele - 135.211

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Sekačky od Mountfieldu, 20.4.2009
Asi jak v čem, křovinořezy Sparta jsou podle obecných zkušeností velmi dobré - škoda, že tak hanebně předražené. Upřímně řečeno, kdyby ten notebook, který k nim letos dávají, nebyl tak legračně mrňavý a pro delší práci nevhodný, asi jsem neodolal,... celý příspěvek >
Acer palmatum a Bofix, 20.4.2009
Záleží asi na tom, jak jsou stromky velké a jak byl ten roztok koncentrovaný. To kroucení listů způsobuje herbicid MCPA obsažený v Bofixu. Mně se loni "povedlo" něco podobného, mlha mi ulétla na řízky ptačího zobu, které jsem byl líný... celý příspěvek >
Kvetopas jablonony, 19.4.2009
Tady to je i s vyobrazením. Já to řeším jednoduše tak, že do druhého a dalších postřiků proti strupovitosti přidávám insekticid (Decis, je samozřejmě mnoho jiných, možná lepších).
Pěstování magnolie, 19.4.2009
Jak je ale možné, že už kvetou magnolie běžně prodávané v obchodech s kutilskými potřebami vysoké cca 60 - 80 cm? Všiml jsem si toho letos a mám dojem, že to byly M. stellata, ale možná už ne M. soulangeana. Kvetla by taková magnolie i dalším rokem... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika