Příspěvky uživatele - 79.90

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Ontario, 4.3.2009
Z podzimních odrůd je Desert asi opravdu bezkonkurenční. I zde to několikrát zaznělo. Zajímaly by mě zkušenosti s odrůdou Lotos. Já o ní zatím vím pouze tolik, že to je resistent a to, co se uvádí v pomolo- giích. Děkuji.
Vůle v nábojích Vari, 2.3.2009
Dobrý den myslíte že je ta vůle v nábojích velký problém?myslím tím samozdřejmě že to kolo nelítá ze strany na stranu je možné že se tím něco zničí?já myslím že to ještě něco vydrží Terra-Vari je nezmar.
Který z nových rezistentů se Vám osvědčil?, 1.3.2009
Odrůdy Meteor, Primadela i zkušenější zahrádkář může těžko znát. I když se snažím získavat poznatky o nových odrůdách, tak v literatuře to člověk těžko najde. V časopisu Zahrádkář např. byly dříve publikovány články o nových odrůdách běžně, nyní to... celý příspěvek >
Vůle v nábojích Vari, 1.3.2009
Dobrý den mám problém s vůlí v nábojích kol na vari jsou to kola na velké převodovce 12tky. Dá se tato vůle odstranit? Děkuji.
Který z nových rezistentů se Vám osvědčil?, 28.2.2009
Souhlasím s p. Boštičkou, že Goldstar i Angold svými vlastnostmi dost převyšuje Topaz. S Otavou zatím nemám zkušenosti, letos s ní hodlám přeroubovat Doris.
Který z nových rezistentů se Vám osvědčil?, 27.2.2009
U Topazu pozor na určení správné doby sklizně. Já s tím mám trochu problém. Dostatečně nevyzrálá jablka mají horší chut, při přezrání je horší skladovatelnost.
Problém se startováním Vari, 23.2.2009
Dříve to šlo startovat docela dobře ale ten volnoběh haproval od začátku a tento motor má i ten dekompresní ventil nemůže být závada tam?
Problém se startováním Vari, 23.2.2009
Dobrý den.potřebuji pomoc nebo radu.mám motor vari dvoutakt jikov 1447 vape-dvce o výkonu 6hp ted přez zimu mám velké problémy se startováním studeného motoru.když startuji motor vždy uzavřu klapku na karburátoru po asi 13tém zatažení za šnůru to... celý příspěvek >
Který z nových rezistentů se Vám osvědčil?, 21.2.2009
Mohl by se někdo podělit o zkušenosti s odrůdou Sir Prize? Teprve letos se mi podařilo získat rouby. Včera přišly poštou ze Sempry Litoměřice- mimochodem zdají se být kvalitní a byly perfektně zabalené. Děkuji.
Ovocné stromy 500 m, 19.2.2009
Místo Spartanu (silně bude trpět strupovitostí) bych do Vašich podmínek doporučoval Rosanu, příp.Rajku. Varuji před Zuzanou. Je to chut´ově nejhorší jablko, které jsem na zahradě měl.
Který z nových rezistentů se Vám osvědčil?, 19.2.2009
Goldstar považuji ze zimních rezistentních odrůd za naprostou jedničku. Vynikajicí chutí i skladovatelností.. Z nerezistentních odrůd Melroze - velmi dobrá chut a vynikající skladovatelnost.. Z novějších odrůd se mi jeví jako dobrý Sírius. Pěstuji... celý příspěvek >
Úprava Vari, 16.2.2009
Dobrý den nestačilo by na ty rotavátorové nezikusy nasadit sylnostěnné podložky které by měly místo díry šestihran krerý by se nasadil na ten mezikus z obou stran?
Úprava Vari, 9.2.2009
Dobr den bylo by mozne opet sem vlozit fotografie s popisem uprav (nenasel jsem je tu) jak se da udelat na vari ta dvoumontaz a postup jak instalovat ten navijak mam take doma 4 kola na vari ale nevim jak udelat ty nezikusi z toho rotavatoru jinak ty... celý příspěvek >
Řízkování břízy, 2.2.2009
Nech to na nějakého odborníka zahrádkáře a on ti to naroubuje.Držím palce
Kysané zelí, 31.10.2008
Díky za radu, zelí sice budu dělat podruhé v životě, protože poprvé mě odradilo, že špatně kvasilo, ale možná to bylo letní, tak chci letos po osmi letech naložit si vlastní zelí. Takže ještě jednou dík.
Další diskuze:  161718  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika