|
Ontario, 4.3.2009 Z podzimních odrůd je Desert asi opravdu bezkonkurenční.
I zde to několikrát zaznělo.
Zajímaly by mě zkušenosti s odrůdou Lotos. Já o ní zatím
vím pouze tolik, že to je resistent a to, co se uvádí v pomolo-
giích.
Děkuji. |
 |
Vůle v nábojích Vari, 2.3.2009 Dobrý den myslíte že je ta vůle v nábojích velký problém?myslím tím samozdřejmě že to kolo nelítá ze strany na stranu je možné že se tím něco zničí?já myslím že to ještě něco vydrží Terra-Vari je nezmar. |
 |
|
 |
Který z nových rezistentů se Vám osvědčil?, 1.3.2009 Odrůdy Meteor, Primadela i zkušenější zahrádkář může těžko znát. I když se snažím získavat poznatky o nových odrůdách, tak v literatuře to člověk těžko najde. V časopisu Zahrádkář např. byly dříve publikovány články o nových odrůdách běžně, nyní to... celý příspěvek > |
 |
Vůle v nábojích Vari, 1.3.2009 Dobrý den mám problém s vůlí v nábojích kol na vari jsou to kola na velké převodovce 12tky. Dá se tato vůle odstranit? Děkuji. |
 |
Který z nových rezistentů se Vám osvědčil?, 28.2.2009 Souhlasím s p. Boštičkou, že Goldstar i Angold svými
vlastnostmi dost převyšuje Topaz. S Otavou zatím nemám
zkušenosti, letos s ní hodlám přeroubovat Doris. |
 |
Který z nových rezistentů se Vám osvědčil?, 27.2.2009 U Topazu pozor na určení správné doby sklizně. Já s tím
mám trochu problém. Dostatečně nevyzrálá jablka mají
horší chut, při přezrání je horší skladovatelnost. |
 |
Problém se startováním Vari, 23.2.2009 Dříve to šlo startovat docela dobře ale ten volnoběh haproval od začátku a tento motor má i ten dekompresní ventil nemůže být závada tam? |
 |
Problém se startováním Vari, 23.2.2009 Dobrý den.potřebuji pomoc nebo radu.mám motor vari dvoutakt jikov 1447 vape-dvce o výkonu 6hp ted přez zimu mám velké problémy se startováním studeného motoru.když startuji motor vždy uzavřu klapku na karburátoru po asi 13tém zatažení za šnůru to... celý příspěvek > |
 |
Který z nových rezistentů se Vám osvědčil?, 21.2.2009 Mohl by se někdo podělit o zkušenosti s odrůdou Sir Prize?
Teprve letos se mi podařilo získat rouby. Včera přišly poštou
ze Sempry Litoměřice- mimochodem zdají se být kvalitní a byly perfektně zabalené.
Děkuji. |
 |
Ovocné stromy 500 m, 19.2.2009 Místo Spartanu (silně bude trpět strupovitostí) bych do Vašich
podmínek doporučoval Rosanu, příp.Rajku.
Varuji před Zuzanou. Je to chut´ově nejhorší jablko, které jsem na zahradě měl. |
 |
|
 |
Který z nových rezistentů se Vám osvědčil?, 19.2.2009 Goldstar považuji ze zimních rezistentních odrůd za naprostou jedničku. Vynikajicí chutí i skladovatelností..
Z nerezistentních odrůd Melroze - velmi dobrá chut a vynikající skladovatelnost..
Z novějších odrůd se mi jeví jako dobrý Sírius. Pěstuji... celý příspěvek > |
 |
Úprava Vari, 16.2.2009 Dobrý den nestačilo by na ty rotavátorové nezikusy nasadit sylnostěnné podložky které by měly místo díry šestihran krerý by se nasadil na ten mezikus z obou stran? |
 |
Úprava Vari, 9.2.2009 Dobr den bylo by mozne opet sem vlozit fotografie s popisem uprav (nenasel jsem je tu) jak se da udelat na vari ta dvoumontaz a postup jak instalovat ten navijak mam take doma 4 kola na vari ale nevim jak udelat ty nezikusi z toho rotavatoru jinak ty... celý příspěvek > |
 |
Řízkování břízy, 2.2.2009 Nech to na nějakého odborníka zahrádkáře a on ti to naroubuje.Držím palce |
 |
Kysané zelí, 31.10.2008 Díky za radu, zelí sice budu dělat podruhé v životě, protože poprvé mě odradilo, že špatně kvasilo, ale možná to bylo letní, tak chci letos po osmi letech naložit si vlastní zelí. Takže ještě jednou dík. |
 |