|
Příspěvky uživatele - 55.237
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Filtrační komplet pro 10 000 l, 29.10.2008 Našel jsem na tomto foru hodně rad, zkušeností ohledně jezírek.Zkuste někdo ve zkratce napsat, jaká filtrační sestava opravdu bez problémů funguje.Myslím sestavu na 10 000l, v polostínu a bez KOI.Na jaře chci začít budovat a nechce se mi koupit ani... celý příspěvek > |  | Doma dělané filtrace, 22.10.2008 Poprosil bych Vás o fotky jezírka.Ještě mi chybí informace, zda máte i jinou filtraci, než kořenovou.Chci začít se stavbou na jaře a hledám co nejvíce informací. Dík Konečný xkonecnyr@seznam.cz |  |
|  | Řez magnolie ze semínka, 22.10.2008 Dobrý večer, chci se zeptat, jak se magnolie pěstuje ze semínka.Mám jich každý podzim asi dvacet.Nevím kdy a jak provést výsev.Dík Konečný |  | bofix a jetel, 11.9.2007 Dobrý večer, zajímalo by mě, zda zahubí Bofix i jetel v trávníku. |  |
|
|
|