Příspěvky uživatele - 129.11

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Zelena voda v jezírku, 17.5.2009
treba filter, uv lampu a rastliny, a voda je cista. niekedy az na dno -cca 2m.
Kapr obecný v jezírku, 17.5.2009
tak takto nejak to zacalo aj v nasom jazierku, kapri na jar dostali nejaku chorobu... biele skvrny, povlak... nasledne zakalene oci, az nakoniec zacali kapat a nakazili aj ostane ryby. Aka je to choroba a ako ju liecit.
Kořenová čistička, 16.5.2009
prave sme kupili dva kusy hyacintu, plavu na vode volne. Minuly rok sme dali okolo jazierka rakosie a palku, uvidim ci tento rok sa to nejak prejavi nejak na kvalite vody.
Jak často čistit filtr?, 16.5.2009
filter cistime kazdy den, zachytavaju na tam najma riasy, a preto ho musime cistit.
Amur, 16.5.2009 Obsahuje fotku
no nechce sa mi verit, ze mate v jazierku amura, a rastu tam lekna. mi sme minuly rok dali do jazierka zopar asi 20cm amurov a do tyzdna boli vsetky lekna pozrane, nakolko amur je bylinozravy.
Dnes se vytřeli karasi, 21.4.2009
teraz som bol pozriet jazero, tiez sa karasy vytreli, ale neviem kde. Vcera bol karas samica napucany, a dnes je uz plochy.
Co s kožovcem /krupičkou/ v jezírku?, 19.4.2009
liene su tam uz vyse roka, a teraz pribudli dalsie - dokopy ich tam uz je cca 50ks dlzky do 10cm. Praveze liene by mali vydrzat viac ako ostane ryby, su menej narocnejsie, samozrejme vyzeraju zdravo, na rozdiel od obycajnych kaprov. Naozaj neviem... celý příspěvek >
Kořenová čistička, 18.4.2009
ja som myslel korenovu cisticku do jazierka, vy ste asi mysleli korenovu cisticku pre dom.
Kořenová čistička, 18.4.2009
aj mna by zaujimalo, ako to cele dat dokopy, ale rastiny, atd. Mate niekto s tym skusenosti?
Amelianchier - plodnost, 18.4.2009
Tento rok som kupil amelianchier lamarckii. Ma asi pol metra, pekne rastie. V ktorom roku rastlina zacina kvitnut a plodit??? Je tato odroda cutovo dobra? Chcel som kupit odrodu Princ William, ale az doma som zistil, ze predajca mi dal inu.
Řasy v jezírku, 18.4.2009
Mame jazierko asi 25m3. vela ryb v nom, a uplne najviac riasy zelenej. Voda je sice cista, vidno do hlbky 2m na dno. Ale cim je voda cistejsia, tym viac riasy zelenej rastie. Myslite si ze ked nejako obmedzim rast riasy zelenej (aj ked zatial neviem... celý příspěvek >
Co s kožovcem /krupičkou/ v jezírku?, 18.4.2009
Ja sa chystam tiez nasypat hypermangan do jazierka, lebo obycajne kapre chytili nejaku chorobu, nieco ako vata to vyzera. Ale ostatsne ryby (koi, karasy, liene) vyzeraju zdravo. Spravne davkovanie je gram na kubik???
sadenie vinica, 12.3.2009
Tu som si nieco nasiel.
sadenie vinica, 12.3.2009
Idem kupit sadenice vinica. chcem sa len uistit ako ich spravne zasadit. Vykopem jamku, dam do nej sadenicu, a zasypem pieskom. kazdy den poliat. Je to ok? napiste mi pripadne rady, nakolko som vinic este nikdy nesadil.
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika