Příspěvky uživatele - 45.244

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Malotraktor kolem 60000, 22.3.2009
S tímto vysvětlením moc nesouhlasím, jelikož v současné době pracuji na stroji pro vakuové pokovení a ten pracuje na základě vyssátí vzduchu z nádoby tak si myslím že jde o použití zahradního vysavače na trávu a listí který může být v podobě ručního,... celý příspěvek >
Malotraktor kolem 60000, 21.3.2009
Ano, ano konečně kvlatní a hlavně praksí podložený názor který potvrzuje i mé výroky ohledně časového handrkování, středový výhoz nemohu posoudit, mám boční s turbínou bez potíží, děkuji za nepřímé potvrzení mojich příspěvků
vlecka, 20.3.2009
K ovládacím zařizení brzdy(PEDÁL, PÁČKA) namontujte na udělaný držák mechanický spínač, dá se koupit ja ko nd.na auta nebo moto za pár korun, namontujete ho tak, aby při pohybu páčky či pedálu se ve spinačí pohnul jezdec který spojí el obvod ze... celý příspěvek >
Malotraktor kolem 60000, 18.3.2009
Omlouvám se, myslel jsem že odpovídám pro 241-250
No tak to už asi ano, víte já jsem asi v něčem ze staré školy a nebo spíše ovlivněn celkem těžce vydělaných peněz a když vezmu v potaz využití traktoru za 90000 které chcete dát a třeba auto v té samé hodnotě které budete používat řekněme vzato za... celý příspěvek >
Tato hodně vysoká investice je jen a jen Vaše rozhodnutí a nikomu nic potom není a mě také ne ale přesto Vám přeji dobrou volbu při nákupu a hodně bezporuchového provozu
Malotraktor kolem 60000, 17.3.2009
Nemám osobní zkušenost, pouze jsem se zajímal o parametry, Vanguard má novou technologii snižování teploty-tudíš delší životnost, nějaká úprava karburátoru a vystužení ložiska na klice u magneta, samozřejmosti tlakové mazáni u obou, jinak moje... celý příspěvek >
Co si myslite o Mountfield Traktor XHX 24 HD/THX 122 hydro, 17.3.2009
Už jsem o tom vedl debatu na vláknu- traktor za 60000- je fakt že shoda se hledá těžko ten prefuruje to ten zase ono já mohu mluvit jen za svoji zkušenost se starým traktorem MURRAY 12,5HP/107cm záběr, sekám roviny i kopce, jsem z jizerských hor, mů... celý příspěvek >
Malotraktor kolem 60000, 17.3.2009
Nenechte se odradit našemí zkušenostmi a držte se svojich jelikož traktůrky jsou všechny dobré /myslím běžné značky né čínu/ tak nikdo neudělá žádnou chybu když si koupí co chce a naco mu stačí kapsa, nikdy jsem ve svojich přízpěvcích žádny typ... celý příspěvek >
Malotraktor kolem 60000, 16.3.2009
Ano, to je přesně to jsem nechtěl, ukázka tabulkového sekání, nesekejme podle tabulek ale podle zkutečnosti, hovořím o sekání 10ti denního pažitu tak jako vy, záber 107cm ale žádných 30cm překrývání jelikož rozchod je menší než záběr a nesekám... celý příspěvek >
Tak jsem si se zájmem přečetl další přízpěvek a už mě opouštějí síly, proč zde proboha nenapíše svoji zkušenost nškdo kdo s traktůrkem doma seká, vždyt´se nedá srovnávat rychlost sekání lištovky a nožovky, na 10 denním porostu pánovi s lištovkou... celý příspěvek >
Ještě bych reagoval na dotaz na italské stroje, je to opět jen na dohadech, všeobecně se italové haní, pokud používají osvědčené motory a převodovky tak si myslím že jsou ve stejné řade s ostatními, co nemohu posoudit to jsou ty hydrostaty, jinak asi... celý příspěvek >
Pro pana 3571 moc rád se nechám od VÁS ale od kohokoliv poučit když budu něco kupovat a nebudu o tom mít ani páru, Váš názor mi připadá projev dýlera který prodává dle toho co vyčte v katalogu, už jsem se s tím i setkal ale kde jinde dostanete tolik... celý příspěvek >
Zahradni traktor - co vybrat, 16.3.2009
Přejděte si do tématu MALOTRAKTOR OKOLO 60000 tam se to také řeší
Já to beru jako velmi účelnou debatu ktrá se točí tak či onak kolem traktůrku a řekl bych že až do úplného základu dnešní doby a to je ekonomika.Ve Vašem případě se do popředí asi dere spíše dokonalý koníček, u mě je to účelný koníček, s tou starou... celý příspěvek >
Další diskuze:  1112131415  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika