Příspěvky uživatele - 45.244

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Stáří benzinu do pily, 10.4.2009
To je právě to co si všichni myslí, aniž by měli nějaké další zkušenosti nežli takové co vyčtou z letáků a brožurek, já dodnes ve všem co potřebuje olej v benzinu míchám postaru a jak vidím tak asi nikoliv ke škodě všech strojú jak starých tak i... celý příspěvek >
VÁŽENÝ PANE 56 174 tady vůbec nejde o ušetřených 50KČ ale o strašení, ne nejsem profesionál přez benzin ale 16let jsem používal pilu sachs -dolmar bez jediné poruchy a až už nestačila našim potřebám /zasobení 3 rodin dřevem/tak jsem ji nahradil před... celý příspěvek >
O jakých problémech to stále píšete, jsou to jen samí bubáci na motorkách jezdím od r.1970,sekačky, pily,křovináky traktúrky máme od r.1980 a nikdy jsem nevyléval benzín co zůstal přez zimu a vždy na jaře dle seřízení zapalování vše chytlo hned bez... celý příspěvek >
Malotraktor kolem 60000, 10.4.2009
Připojuji se se souhlasem opět k předchozímu příspěvku jen s tím, že chápu majitelovu náklonost k jeho hydru a už ani neoponuji každý chválí své ale jak jsem již psal dříve jsem z Jiz.hor a s poměrně většímy pozemky takže nevím co by hydro dělalo... celý příspěvek >
Malotraktor kolem 60000, 8.4.2009
tak to opravdu nevím, může to být zatížení nápravy na tah?nevím, jelikož to nemá hydrauliku tak jedině hmotnost návěsu, tam by to zatížení mohlo být, ale ještě se dělí s nápravou samotného návěsu, tzn. zě máte naloženo třeba 500kg a z toho 306 může... celý příspěvek >
Křovinořez - vibrace a zahřívání kloubu, 8.4.2009
skvělé pobavení o příčném lisování ložisek, moji potomci na VŠ strojní asi bez této znalosti těžko dostanou červený diplom, někde jsem tam v tom článku zaregistroval axiálni a radiálni a tak si myslím že si pisatel spletl tlak na ložiska s lisováním
asi jste si odpověděl sám, ty parametry na to jestli vám to vydrží nebo né potřebujou vyšší dívčí, takhle kdyby tam bylo napsáno max.zatížení v tahu, doba max zatížení atd. tak by vám určitě napovědělo více
to máte pravdu ale nesmí tam být v koutku napsáno jiné jméno výrobní země, jinak naprostý souhlas s čínským zaplevelením nekval.napodobeninami
Malotraktor kolem 60000, 7.4.2009
italy bych tak nepřecenoval
Ne ne, tyto traktůrky nemají klasickou spojku ale tzv. třecí segment-to znamená že když šlápmu na pedál tak se uvolní šponovací mechanizmus klínového rěmene od motoru k převodovce a řemen se uvolní tak, že se vlastně jako by zvětší jeho obvod a... celý příspěvek >
Nemám důvod vám to něvěřit ale přepočet motohodin který se odvíjí od provozu motoru a to at´stroj jezdí nebo stojí takřka nelze, jezdil jsem 30 let se vším co v zemědšlství je a tam se provoz udával v MTH a bylo by to na celou stránku popisovat jak... celý příspěvek >
Malotraktor kolem 60000, 6.4.2009
Klobouk dolů před vašema ještěrkama a hlavně před výkonem i obsluhy, v přepočtu musí najezdit 19km za hodinu a to od ledna do ledna a svátky nevyjímaje což znamená za těch 15 let najezdit denně 456km no kam se hrabou mnozí šoféři na silnici proti... celý příspěvek >
hydrostat funguje na principu- čerpadlo které pohání motor přez klínový řemen dává tlak oleje do ventylu kterým se přepouští dle potřeby výkonu do hydromotoru který roztáčí hnací hřídel nápravy
Správně, hydropojezd je právě dražší a proto mě poučte včem nebo jak ty dražší peníze v hydru lépe využijete nežli já se svojí mechanikou?Také mě můžete vysvětlit o co lépe nebo kvalitněji posekáte s vašim hydrem za 70000 nežli já se svojim staříkem... celý příspěvek >
Ano, traktůrky mají mech.převodovku spojenou s rozvodovkou a je to vlastně jeden celek s hnací nápravou a je to pod sedadlem
Další diskuze:  1112131415  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika