Příspěvky uživatele - 48.26

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jak rozmnožit thuje, 7.3.2008
Základní druh je čistě bez šlechtění, označuje se jako botanický druh, kultivar je druh se změněnými vlastnostmi pro člověka atraktivními (např. změna barvy, habitu, tvaru listu).
Rdesno, 7.3.2008
Pokud se to bude pnout po kovovem plotě, udělá to hromadu šlahounů za 1-2 roky. Ted mě napadlo, jestli by se s ním nedala zlikvidovat škumpa.
zaujimavy košatý strom na oddelenie od ulice, 7.3.2008
Jestli je větší plocha, doporučuji Populus simonii - topol simonův. Je to malý strom vysoký asi 15 m s krátce přepadavými letorosty. Množí se velmi lehce - řízky.
Hnědnutí cypřišku, 7.3.2008
To je tím, že mají sucho. Cypřiše potřebují větší vlhkost, než tůje.
Modrý cypřiš, 7.3.2008
Toto není tůje, ale cypřiš lawsonův (Chamaecyparis lawsoniana). Pokud prosichá, má málo vody.
Z čeho vysázet větrolam, 7.3.2008
Jestli chcete větrolam rychle a vysoký asi 15 m, zkuste se podivat na japonské topoly
Biozahrada?, 7.3.2008
Ja to na zahradě mám tak, že vedle zahrady mám kousíček neco jako louka (10x10 m) a v tom zasázené keře, větší lípa (8 m) menší smrk, velká kalina několik hlohů. Trávu 1x do roka posekám srpem, poté to nechám přirozenému vývoji. Na záhonech jsem... celý příspěvek >
banánovník, 1.8.2007
mno když usychají listy tag to znamená že má nedostatek vody
Další diskuze:  21  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika