|
Příspěvky uživatele - 48.26
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jak rozmnožit thuje, 7.3.2008 Základní druh je čistě bez šlechtění, označuje se jako botanický druh, kultivar je druh se změněnými vlastnostmi pro člověka atraktivními (např. změna barvy, habitu, tvaru listu). |  | Rdesno, 7.3.2008 Pokud se to bude pnout po kovovem plotě, udělá to hromadu šlahounů za 1-2 roky. Ted mě napadlo, jestli by se s ním nedala zlikvidovat škumpa. |  |
|  | zaujimavy košatý strom na oddelenie od ulice, 7.3.2008 Jestli je větší plocha, doporučuji Populus simonii - topol simonův. Je to malý strom vysoký asi 15 m s krátce přepadavými letorosty. Množí se velmi lehce - řízky. |  | Hnědnutí cypřišku, 7.3.2008 To je tím, že mají sucho. Cypřiše potřebují větší vlhkost, než tůje. |  | Modrý cypřiš, 7.3.2008 Toto není tůje, ale cypřiš lawsonův (Chamaecyparis lawsoniana). Pokud prosichá, má málo vody. |  | Z čeho vysázet větrolam, 7.3.2008 Jestli chcete větrolam rychle a vysoký asi 15 m, zkuste se podivat na japonské topoly |  | Biozahrada?, 7.3.2008 Ja to na zahradě mám tak, že vedle zahrady mám kousíček neco jako louka (10x10 m) a v tom zasázené keře, větší lípa (8 m) menší smrk, velká kalina několik hlohů. Trávu 1x do roka posekám srpem, poté to nechám přirozenému vývoji. Na záhonech jsem... celý příspěvek > |  | banánovník, 1.8.2007 mno když usychají listy tag to znamená že má nedostatek vody |  |
 |
|
|
|