Příspěvky uživatele - 48.26

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Znalec jehličnanů, 14.10.2008
Tak tomu opravdu nevěřím.Našel jsem si foto Ch. lawsoniana 'Blue Surprise' a vypadá úplně jinak.Tento jehličnan zde v diskusi je typický Juniperus, Chamaecyparis má úplně jiné jehlice.Kdybych řekl učitelce na sadovnictví, že je toto Chamaecyparis, ta... celý příspěvek >
zaklady pestovani, pestovani v pokoji, 9.10.2008
Ty rostlinky jsou většinou malé, ale mám asi 5 vzrostlejších.Problém bude za pár let, až to všechno vyroste.Jelikož studuji zahradnickou školu a ve školním krámku máme květiny,,za hubičku",využívám toho.A ono to roste, naštěstí jsou to skoro... celý příspěvek >
Synadenium atropurpureum, 8.10.2008
Našel jsem si na internetu obrázky tohoto červenolistého kultivaru.Mám doma poměrně velký exemplář Synadenium grantii, ale zelenolistý, převislý.Já osobně si z éto rostliny představit nedovedu, stonek drěvnatí až kolem 3 roku.Doufám, že se brzy... celý příspěvek >
zaklady pestovani, pestovani v pokoji, 8.10.2008
Existuje velké množství zajímavých a tropických rostlin, které se dají pěstovat v pokojových podmínkách-např. banánovník(zabere hodně prostoru),ananas(trochu píchá),masožravky-potřebují hodně vody, rašelinu a občas nakrmit, citlivka-při doteku svěsí... celý příspěvek >
Plieseň(?) na šalvii, 8.10.2008
Vypadá to jako padlí, ale nejsem si jistý.Jestli to je přenosné na jiné bylinky, netuším,dal bych si velký pozor, hlavně na rostliny ze stejné čeledi.Pokud to je opravdu nějaká choroba, měl by na to působit nějaký fungicid nebo vývar z česneku, já... celý příspěvek >
Měkčení zálivkové vody, 8.10.2008
Oprava mého prvního příspěvku na toto téma-látkový sáček s rašelinou.
Růže z jericha, 4.10.2008
Viděli jste někdy toto??Máte s tím někdo zkušenosti??cs.wikipedia.org/wiki/R%C5%AF%C5%BEe_z_Jericha
Druh palmy?, 4.10.2008
Dle mého jsou tyto vzrostlé palmy Trachycarpus fortuneii, washingtonie má trochu jiné listy
Druh palmy?, 4.10.2008
Mám takový dojem, že je to nějaký datlovník(Phoenix),v této velikosti rostliny se to špatně rozpoznává.Mám trošičku větší rostlinu doma, má podobné listy.Zkuste se podívat na obrázky vzrostlých datlovníků, jestli najdete palmu, ze které jsou semena.
Neznámý keř, 4.10.2008
Zkuste cvrknout prstem do listu a jestli list,,okamžitě zvadne"je to citlivka(Mimosa pudica).Mám ji doma, připadá mi, že je to ona, také se jí na noc zavírají listy.
Měkčení zálivkové vody, 4.10.2008
Máme tvrdou vodu, chemii u kytek nemam rád.Někde ve staré knížce jsem četl, že jde měkčit tvrdou vodu vložením látkového sáčku s rašelinou do vody, ale nepíší už kolik rašeliny na litr a jak dlouho se má ponechat ve vodě, mám obavy, abych vodu... celý příspěvek >
Měkčení zálivkové vody, 4.10.2008
Je nějaký způsob na změkčení zálivkové vody pro pokojové rostliny??Myslel jsem si, že by mohlo jít vložit látkový sáček do vody, se kterou se bude zalévat.Jaký na to máte názor??Děkuji Lád´a.
thuje do stínu, 3.10.2008
Bez černý lze řízkovat, ale také bez obtíží vysévat semeno.Mladé rostlinky se určitě najdou na okraji lesů nebo na neudržovaných travnatých plochách.
Jak se zbavit černoty z ořechů?, 3.10.2008
U mě s tím ořechem je hlavní problém, že je na veřejně přístupném místě a není náš, ale na pozemku asi obce, každý tam může bez omezení.
thuje do stínu, 29.9.2008
Do voliéry bych zerav obrovský nedával, roste rychle a navíc je jedovatá, můj tip je bez černý (Sambucus nigra), pokud nebudete mít dravce, ptáčkum uděláte jistě radost. Dále-dřín (Cornus mas), hloh jednosemenný (crataecus monogyna), možností je... celý příspěvek >
Další diskuze:  1617181920>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika