Příspěvky uživatele - 45.244

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Benzinová sekačka - motor, 11.5.2009
Jelikož je žací ústrojí přímo poháněno motorem (bez převodovky) tak ho nelze vypnout
Honda HRD 536 C3 HXE, 11.5.2009
Nemohu Vám vyvracet co je bvyklé a co není jen jsem Vám podal informaci z vlastní zkušenosti mj.jeden pozemek co sekám má sklon cca 20cm/1m přeji Vám dobrou volbu
Honda HRD 536 C3 HXE, 11.5.2009
Zdravím, nechci Vám nikterak radit ve Vašem rozhodnutí ale mám podobné podmínky pro sekání =mokrý terén(pokud se neboříte po kotníky),svah, stromy a sekám vše traktůrkem, zkuste se poptat nějakých Vašich známích vlastnících zahr.traktor zdali by to u... celý příspěvek >
Partner P11577RD nestartuje, 10.5.2009
Zdravím, změřte si akumulátor zda není vybitý, překontrolujte kontakty svorek na akum.,starteru, magnetickém spínači jsou li dotaženy, zkontrojujte pojistku pokud ji tento stroj má a nenastane li změna tak může být vadný starter, spinací skřínka nebo... celý příspěvek >
Jakou motorovou pilu pro zenu?, 10.5.2009
Pro tazatelku hezký den, nebudu Vám žádnou značku doporučovat jelikž by to bylo hned odborníky zamitnuto ale pokud pilu ještě nemáte tak nyní je u Husgvarny akce a pilu koupíte za cca 4600kč takže zabijete 2 mouchy 1 ranou budete mít značku bez... celý příspěvek >
Zahradní traktůrek Partner P 11577 RB, 9.5.2009
Zdravím Vás, nejprve si dovoluji upozornit na mnoho článků o traktorech co se zde uváděly a proto by bylo dobré si je vyhledat a přečíst a určitě si uděláte slušný názor, já osobně vlastním letitý traktor v podobné kategorii zn.Murray jen s větším... celý příspěvek >
Zahradní traktor Husqvarna CT126, 8.5.2009
Zdravím, jen malinký dovětek pro pána co píše že hydro je věčné, nic není věčné a i hydro je poruchové a i zde na Zahradním foru se o tom dost psalo, vše má své pro i proti
Homelite 4016, 6.5.2009
Ano, to je přesné vyjádření 44138 a myslím i polopatické pro snadné pochopení, ty zbytečné debaty se zde rozvíjejí jen z důvodu že podle někoho nejsou moc odborné a na ůrovni a tak do banálně řešené situace zamotají znaky, čísla,typy, druhy,značky... celý příspěvek >
Rider nebo traktor?, 5.5.2009
Zdravím budoucí traktoristy, mohu Vám zdělit jen tolik že motor 15hp to zvládne celkem snadno, vždy záleží na nabroušeném noži a rychlosti pojezdu,20cm výšky zvládám se svojim BS 12.5 hp v pohodě.Pokud budete nakupovat v jiné zemi bez DPH tak po Vás... celý příspěvek >
Homelite 4016, 4.5.2009
Pravdě podobně má už tazatel závadu odstraněnou ale také mě udivilo nebo spíše neudivilo že nejprve mu byla pila pohaněna a pak mu byla podána rada od konce, nechtěl bych vidět některé šoféry kterým by nešel motor pravidelně jak se vrhají na těsněni... celý příspěvek >
Rider nebo traktor?, 30.4.2009
Ze začátku jste psal o sečení cca1x za měsíc, ted´ píšete neustálé sekání-to je docela rozdíl, na to aby jste to zkultůrnil to bude chtít větší frekvenci než 1x za měsíc a sekání také není všelék na pampelišky, kopřivy atd.
Olej do sekačky, 30.4.2009
Je to stále dokola, jak dlouho Vám ta sekačka běží v kuse?Již jsem si Vás dovolil upozornit na stroje které běží nepřetržitě i10-16h na maximální výkon a v letnich měsících za úmorného vedra a nic extra v moterech nemají a to mám z mnohaleté prakse s... celý příspěvek >
Rider nebo traktor?, 30.4.2009
Tyto předcházející příspěvky jsou naprosto výstižné a lze se dle nich dobře orientovat, jen malý dodatek -při mulčování vyšší trávy(a následně nechtěným přihnojováním bude i hustší) a oproti sekání Vám to půjde pomaleji a s větší zátěží na stroj
Olej do sekačky, 30.4.2009
Já jsem vždy očekával něco malinko jiného ve Vašem podání co by odborníka, protože zbytečné debaty pravděpodobně vyvolájí vždy vaše takřka jednostranné odpovědi-neberte to jako napadání ale jako subjektyvní nazor, ano z hlediska absolutní odborné... celý příspěvek >
Aký menší ale kvalitný záhradný traktor?, 29.4.2009
Zdravím, píšete že jste se asi dostal do nižší kategorie ale je to naopak, požadavky na traktor které chcete se řadí do vysoké kategorie-18HP, HYDROSTAT,ELEKTROSPOUŠT´ to je už vysoká kategorie
Další diskuze:  678910>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika