Příspěvky uživatele - 133.102

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Okružní pila Hecht 822, 6.11.2008
typ motoru se opravdu na dálku posoudit nedá, ale například u tlakové myčky se indukčním motorem každý výrobce pochlubí. kdyby byl použitý komutátorový motor, musel by mít nějaký převod (např. klíňák), stejně jako vrtačka, elektrická pila, flexa,... celý příspěvek >
Okružní pila Hecht 822, 6.11.2008
Asi jsem se špatně vyjádřil, zkrátka a dobře proudový chránič ochraní vše, co je zapojené za něj. Takže správně-zasuvka u baráku, pak proudový chránič, pak prodlužovačka, pak spotřebič. Kdyby byl proudový chránič na konci prodlužovačky, chránil by... celý příspěvek >
Doporučení plotostřihu, 9.10.2008
ještě je tu Komatsu-Zenoah eHT602D za 10400 ps: u japonských firem bývá zvykem, že vyrábí neslučitelnej sortiment. Například Toyota auta a šicí stroje. Na co ale šáhnou, to se jim podaří. S ETOu se to srovnávat nedá. ETA tool je čína obarvená na... celý příspěvek >
Doporučení plotostřihu, 9.10.2008
HITACHI Tanaka jich taky dělá spousty.  třeba tento Plotostřih HITACHI CH 78EB(C) PROFI Takana za 8 tis.
nový stavební zákon, 7.10.2008
Předchozí majitel přístřešek do kupní smlouvy ani do odhadu nemovitosti neuvedl. Tak teď je to černý petr na mojí zahradě. Snad bude dobře sloužit a mě nikdo neudá
elektrická řetězová pila, 1.10.2008
stejný supermárket nábízí i Johnseredy- sestra od Husqvarny. Dokonce jsem v hornbachu koupil i čtyřzubý kotouč na křovinořez 255mm značky Husqvarna za 50kč! třícípáky vyprodávali za 100vku. Už jen Stihl a budou v supermárketech všichni. Jirka Suchý
Výběr bubnové sekačky, 19.9.2008
zdravím, ta spojka jde u stavebnice opravdu těžko. Stavebnice má taky poměrně vysoké těžiště a úzký rozchod. Kolikrát se mi stalo, že sekačku rozhodila jáma u stromku a ona změnila směr přímo na stromek. V takové chvilce by se lechce vypínatelná... celý příspěvek >
Dolmar MS 430 U - trava, burina, malinčie, a občas nálet? , 19.9.2008
opravdu nepřipouští možnost mačetového kotouče? tak to u mě dolmar pěkně klesl. Jirka
Výběr bubnové sekačky, 18.9.2008
To já jsem o víkendu svého čtyřtakta startoval marně:( ta moje mi omylem na benzínce koupila naftu místo benzínu. a já jsem ještě větší kokot, že jsem to nepoznal nicméně o srovnání 2T a 4T tu bylo napsáno mnoho. Na toto téma jsou tu speciální... celý příspěvek >
nový stavební zákon, 18.9.2008 Obsahuje fotku
kupuji domek a na jeho zahradě stojí přístřešek pro auto. Je na hranici pozemku hned vedle sousedova domu. Sousedovi přístřešek nevadí, ale na stavebním úřadu přístřešek nahlášený není. Mohu za tento přístřešek dostat pokutu? Lze přístřešek nějak... celý příspěvek >
Výběr bubnové sekačky, 18.9.2008
Jestli jsem se dobře koukal, tak Vari už dvoutaktní motor nenabízí. Asi neprošel exhalačními předpisy evropské unie. Jirka
Výběr bubnové sekačky, 17.9.2008
Plně souhlasím s předchozím příspěvkem. Handrkovat se tu o motorech nehodlám. Jen mě vytočila formulace poctivý karburátor, kvalitní uložení kliky, a hlavně že je motor prověřen!  Zhlediska tohoto úsudku je i motor v Jawa 50 pionýr... celý příspěvek >
Výběr bubnové sekačky, 17.9.2008
tak tomu nerozumíte vy. uložení klikovky dvoutaktu a čtyřtaktu se nedá srovnávat. u dvojtaktu se ložiska mažou 2% roztokem oleje, proto žádná jiná ložiska nepřichází v úvahu. U čtyřtaktu jsou ložiska permanentně v olejové lázni a proto i u aut se... celý příspěvek >
Doporučte strunu, která se nespéká, 15.9.2008
komunistický silikonový olej míval v návodu, že olej brání spékání..., když zakladatel hodlá používat strunu, která se spéká, ať ju otvorem pro strunu stříkně silikonovým olejem a je pokoj.  Jirka Suchý
výběr profi křovinořezu, 12.9.2008
možu se zeptat, co to bylo konkrétně za stroje? prasklý držák karburátoru? to ten stroj někdo přejel traktorem? jak se k závadám, co vznikly v rámci záruky, postavil servis?
Další diskuze:  678910>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika