|
Křovinořez Partner?, 18.6.2008 nechci kecat, ale myslím si, že k 422 byl pilový kotouč ve výbavě.. Možná už je to dýl než dva roky, co to kupoval. Byla to tehdy novinka. |
 |
Křovinořez Partner?, 18.6.2008 kamarád vlastní 422 dra roky. je s ním spokojenej. je trošku těžší, než ostatní, ale vypadá betelně. Jen si dokoupil trojcípej nůž. na můj vkus to má hódně velke kryt za kotoučem, ale alspoň není člověk zašvihanej. Jinač mac kutloch 422 je uplně... celý příspěvek > |
 |
|
 |
jaký křovinořez, 17.6.2008 Solo- taky dobrej kup. Pěkné dílenské zpracování, dobrej servis. Spolehlivá dodávka náhradních dílů. Jaký má tento křovák průměr žacího nože? Mám dojem, že jen 250mm. Připadá mi to na ten výkon 2,9PS málo. Jako by výrobce nevěřil své úhlové... celý příspěvek > |
 |
jaký křovinořez, 17.6.2008 Do 15000KČ se vleze i Komatsu BCZ 4500 CL, ale ten je zbytečně silný a těžký a stromy kácet asi nechcete:). Jinak Komatsu 4200 a 4500 se používá v půjčovnách zahradnického nářadí. To je zřejmě nejtěžší možné nasazení. Půjčí si to většinou amatér,... celý příspěvek > |
 |
jaký křovinořez, 17.6.2008 Já bych koupil Komatsu BCZ 4200. Na tu značku jsem neslyšel křivého slova. Je lehký, silný a je od spolehlivého výrobce... Sám mám Stihl FS430, který stál asi 20tisíc, ale myslím si, že Komatsu BCZ 4200 bude srovnatelné, možná lepší? |
 |
Rotační sekačka Vega S465, 16.6.2008 Mi taky připadalo, že jede motor pomalu. Taky jsem si po pár hodinách provozu trošku zvýšil otáčky... nicméně mokrou trávu by to mohlo sbírat lépe (porovnávám se starou MTD z Baumaxu)
Jinak ke křovinořezům Vega. Výkon u typu C43 uvádějí špatně... celý příspěvek > |
 |
Výběr křovinořezu, 13.6.2008 ale mountfield to na vysokootáčkové křovinořezy nabízí. Uvádí u něj:
"mazání kuželových soukolí, např. úhlových převodů motorových kos"
jak rychle se točí kotouč u křováku? kolo u auta max. 2000ot. za min.
poloosa má ale větší průměr než... celý příspěvek > |
 |
Výber krovinorezu, 13.6.2008 Mountfield nabízí na mazání hlav křovinořezů automobilové plastické mazivo Slovnaft LT2M. Je určené i k mazání homokinetických kloubů aut...
Vím že obsahuje molybden. Stojí asi 95korun 450g
V mounfieldu prodávají tubu 125g za 85kč, zisk na jedné... celý příspěvek > |
 |
Test motorových kos - křovinořezů na itest.cz, 13.6.2008 Myslím si, že předchozí pisatel měl na mysli model CG33EJ |
 |
Al-ko BC 4535, 12.6.2008 Měl jsem možnost tento křovák vyzkoušet a připadal mi naprosto v pohodě:) Nenašel jsem na něm nic, co by mně vadilo. Překvapil mě u něho poměrně hluboký zvuk (příjemný) Rukojeni řídítek mi připadaly oproti Stihl FS350 dost blízko u sebe. Nevím jestli... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Rotační sekačka Vega S465, 3.6.2008 Ja jeste jinej nuž nekoupil. Musím nejdřív na chalupě změřit rozteče těch uchycovacích otvorů. |
 |
Elektrická řetězová pila, 29.5.2008 Já jsem se o srovnání Narex x Makita bavil se servisákem. Tvrdil, že s Narexkama problém nikdy nebyl, maximálně výměna uhlíků a jelo se dál. Makita prý občas měla problém s olejovým čerpadlem. Možná je to jen závada způsobená "nevhodným"... celý příspěvek > |
 |
Rotační sekačka Vega S465, 29.5.2008 toho jsem si taky všimnul, že je koš dost do kopce a málokdy se naplní celej.
kdyby to tu trávu vyhazovalo pod větší silou, možná by problém nebyl. Naše stará MTD saje a vyhazuje trávu daleko víc. taky jsem si všimnul, že nůž u vega je docela krátký... celý příspěvek > |
 |
Solo 119l seřízení, 23.5.2008 Už křovinořez běží a po devítileté přestávce posekal první metry trávy. Nechce se mu ale do otáček. Asi jsem neměl čistit ten zasratý vzduchový filtr
Asi to teď má chudou směs a chtělo by to doseřídit. Když částečně zavřu sitič, tak to jede. Víte... celý příspěvek > |
 |
Tecumseh Centura 60 OHV - volnobeh, 23.5.2008  Zdravím, na bubnové sekačce s motorem Tecumseh Vector 60 začal kolísat volnověh. Mění se skoro pravidelně co dvě sekundy nahoru a zase dolů. Nevíte čím to je?
Podezdřívám vyběhanou hřídelku v karburátoru od táhla do klikovky. |
 |