Příspěvky uživatele - 45.6

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
cacanska lepotica?, 17.2.2008
Dobrý den. Pane 72.232 (napište alespoň Honza a pod.). Příčina se na dálku těžko určuje. Nepíšete co se se stromkem děje dál, jaké má přírůstky, zda listy změní barvu či předčasně opadají. Postříkal bych to letos před vyrašením 0,6 % Kuprikolem, při... celý příspěvek >
hrušeň Bohemica, 16.2.2008
Dobrý večer paní Aleno. Hrušeň Bohemica je teplomilnější odrůda zimní hrušně. Vynikající a dobré plody má v teplejších oblastech, ikdyž v náslunných vyšších polohách je také dobrá, ale v nepříznivých létech zde hůře dozrává. Skladuje se podle... celý příspěvek >
Mazání latexem po střihu větví, 16.2.2008
Dobrý večer. Do hustší latexové barvy přidávám lžičku Kuprikolu. Stromový balzám je výborný, ale dražší.
jakou slivoň na zahradu, 16.2.2008
Dobrý večer. Je vždy škoda, když neuvedete v dotazu lokalitu (region). Pokud se Dr.Vysloužil trefil, tak má pravdu. Já bych např. vysadil renglodu Ontario. Je samosprašná a v množeném sortimentu patří mezi nejlepší. Hezký večer.
kdy postřik proti přezimujícim škůdcum, 16.2.2008
Dobrý večer. Vyberte si bezvětrný podvečer v den, kdy odpolední teplota dosáhla alespoň +17 st.C. Je dobré, když stromy jsou narašeny na bázi tzv. myšího ouška, aby postřik zabral na savý a žravý hmyz, včetně květopasa. Hezký večer.
Třešeň Těchlovan, 16.2.2008
Dobrý večer. Je to velkoplodá odrůda se středně zrajícími plody vhodnými na zavařování. Je cizosprašná, ale jeli v okolí vhodný opylovač, plodí velmi dobře.
Jaro se blíží, 10.2.2008
Dobrý večer. Dnes jsem poslouchal předpověď počasí na příští týden v brněnském rozhlase a říkali, že tohle takřka jarní počasí ve čvtrtek vystřídá vpád arktického vzduchu od severu se slabým sněžením, ale s výrazným poklesem nočních teplot. Dalo se... celý příspěvek >
Nové jabloně, jaké?, 9.2.2008
Dobrý den. Mezi starými odrůdami bylo daleko více kyselých jablek. Dnešní šlechtění se ubírá jiným směrem. Ty tři odrůdy jsou ve školkách dosti zastoupeny. Dobré je i Ontario a Zvonkové. Nejsou však rezistentní na strupovitost. Hezký den.
Nové jabloně, jaké?, 8.2.2008
Máte pravdu pane Jerome. Měl jsem na mysli odrůdy s nižším obsahem cukru. Těch je dnes minimum.
Nové jabloně, jaké?, 8.2.2008
Dobrý večer paní Tichá. Volil bych letní Hanu, pak Rosanu a Melodii. Volil bych podnože na A2. Hezký večer.
Roubování třešně, 8.2.2008
Dobrý večer. Začínám brzy a to po 20 únoru, buď do rozštěpu, anglickou kopulací a nebo na kozí nožku. Nesmí při práci mrznout ruce. Hezký večer.
Čínská meruňka, 8.2.2008
Dobrý večer paní Kutílková. Chápu Váš zájem o získání této meruňky. Také jsem takhle sháněl a sháním novinky. Zkuste se zeptat v Lednici v ovocnářském ústavu ZF MZLU. Ale držte se při zemi. Jsou jiné, popsané odrůdy které Vám na zahrádce... celý příspěvek >
Veselku či jinou odrůdu meruňky?, 8.2.2008
Dobrý večer. Pane Boštičko, máte podle mě pravdu. Veselka byla vyšlechtěna na ŠS ve Veselém u Piešťan, lokalita Borovce vynikajícím šlechtitelem mrazuvzdorných odrůd meruněk panem ing. Štefanem Nitranským, který používal ke křížení odolných odrůd... celý příspěvek >
Jak zabránit předčasnému pučení meruněk, 7.2.2008
Hezký večer.Je to problém,který trápí všechny "dole".Na hoře se zatím nic podobného neděje,ale kdo ví.Dobré je ke kmeni navést sníh a natřít kmeny bílou barvou,aby odrážel sluneční paprsky a kmeny se neprohřívaly.Sníh není a tak proveďte to... celý příspěvek >
Nové jabloně, jaké?, 4.2.2008
Dobrý večer. Přesně a odborně to vysvětlil MUDr. Vysloužil: Z odborného hlediska to byla odpověď lékaře a zároveň zkušeného ovocnáře. Byl jsem na několika přednáškách, kde odborníci určili jako odrůdu pro diabetiky rezistentní Melodii. Daří se jí v... celý příspěvek >
Další diskuze:  678910>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika