|
Příspěvky uživatele - 185.83
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
rider z Mountfieldu, 17.1.2007  Pootočil jsem ručně motorem chladičem motoru zpět proti změru otáčení, aby měl startér šanci jej rozběhnout (pod sedačkou). Poté se už roztočí a trochu začoudí... O. |  | rider z Mountfieldu, 17.1.2007  při naklopení na bok je nutné respektovat doporučenou stranu, jinak proteče benzín až do pístu a totálně se uchlastá. (stalo se mi několikrát). V návodu je vše popsané. |  |
|  | rider z Mountfieldu, 17.1.2007 Vydrží metrák určitě, jsme na tom podobně. Čištění s hadici je myšleno tak, že ji připojíte, spustíte sekací část dolů, a samozřejmě je nutné "sekat" vodu. Docela to funguje, ale zase tak často to nepoužívám. Spíše proudem vody čístím horní... celý příspěvek > |  | rider z Mountfieldu, 17.1.2007 Osobně mám tento rider už třetí sezónu, sekám s ním zahradu asi 7000m2 a na větší problémy jsem nepřišel. Celkově je stroj obratný, mezi stromy není problém. Používám sluchátka, to mě vadí nejvíc, že je tak hlučný. Napadlo mě, dát k motoru jiný... celý příspěvek > |  |
|
|
|