Příspěvky uživatele - 124.192

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
černá listina, 13.3.2009
Dobrý večer, je škoda, že tohle téma nikoho moc nezaujalo, ale sposta lidí tu nadává na mountfild. Co takhle napsat také nějaký servis kde jste byli spokojeni ahoj Radek.  
benzin do pily, 9.3.2009
Dobrý večer, mám jeden takový dotaz. Mám v plánu koupit motorovou pilu stihl ms 270 ma přípravu paliva a to jak řezání tak přípravu v lese pro svoji potřebu.. Stihl nabízí olej minerální a syntetický. Je minerální o tolik horší něž syntetika a... celý příspěvek >
černá listina, 26.2.2009
Dobrý večer, už jsem to vyřešil po vašem a souhlasím s vámi. Koupil jsem si Woodstar a s poštovným mě vyšla na 1000 kč. Ten servis je od nás 21km takže návratnost brzká a hlavně to má člověk hnedka po ruce když je potřeba. Hezký večer přeje... celý příspěvek >
černá listina, 23.2.2009
Dobrý večer, asi mnoho z nás již zažilo dost divný přístup prodejců a servisních pracovníků k nám jako zákazníkům. No řekněte kdo z vás nezažil, to co já. Odnessl jsem si nabrousit řetěz elektrické pily do servisní prodejny stihl a když jsem jej po... celý příspěvek >
Zelena zahrada, 19.2.2009
Dobrý večer, po přečtení těchto řádek vám chci napsat i něco já. Nebudu tu chválit ani hanit zz. Nechci tu psát o marketingu stihl, ale když je doba taková, že si o všechno co potřebujeme napíšešme mailem do internetového obchodu a necháme si to... celý příspěvek >
Motorová pila do 5000kč, 18.1.2009
Dobrý večer, četl jsem článek v odborném časopise o dřevozpracování a popisoval v něm jeden obchodník jak minulé tři roky strávil v číně kde se snažil vybudovat prodejní síť nátěrových hmot. Článek byl nazván,,nevěřte číňanům i když se na vás... celý příspěvek >
jak s novou motorovou pilou?, 18.1.2009
Dobrý večer, já jsem se s radou na to jak s novou pilou setkal na jedněch stránkách myslím, že ceskazahrada kde psali, že pilu nechat zaběhnout na malých průměrech a nebo lépe na volnoběh. Protože u nové pily má válec jemné drážkování... celý příspěvek >
Zazimování pily, 17.1.2009
Dobrý večer, chci si koupit pilu a rozhoduji se mezi dvěma prodejci. Jeden lépe informuje a druhý nabízí po roce preventivní servis zdarma. Ten první má však v prodejně poněkud chladno. Byl jsem tam když bylo mínus 12 a zvláštní teplo tam... celý příspěvek >
Poměr benzínu a oleje do motor. pily, 17.1.2009
Dobrý večer, tak takovéhle prodejce čerpacích hmot by měli zavřít a nikdy nepustit. Kousek od nás byla pumpa kde měli benzín za velice příznivou cenu, ale na fabii po 50 000 km byl motor na pravdě boží. No a pila by tam byta dřív... celý příspěvek >
Pilové řetězy Hecht, 17.1.2009
Dobrý večer, možná by váš dotaz měl znít spíše takto. Vydrží více značkový řetěz (oregon, stihl, husqvarna) než hecht, když budu řezart dříví s hřebíky?
jak s novou motorovou pilou?, 15.1.2009
Dobrý večer. Mám v plánu koupit si motorovou pilu stihl MS270. Narazil jsem na několik rad ohledně záběhu pily a ty se dosti rozcházejí. Je mi jasné, že ji hned od začátku nemohu honit na silném dřevě. Jedna rada zněla pilu nechat na volnoběh... celý příspěvek >
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika