|
Příspěvky uživatele - 148.153
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Červené trumpetky - zná někdo název? , 17.10.2008 Jedná se o polokeř Cuphea ignea, nemá žádné speciální nároky, ale na rozdíl od fuchsií, které jste zmínila, má rád pobyt na přímém slunci.Pak už jen dobře propustnou půdu a zálivku.zdravím B. |  | květina na západní okno, 14.10.2008 Můžete zkusit také bugenvalii hladkou, ibišek čínský, starček velkolistý nebo strelicii královskou.Všechny chtějí hodně světla i slunce.Tak hodně pěstitelských úspěchů! |  |
|  | zásilková zahradnictví, 13.10.2008 Tak jsem si skvěle početla, jaké kdo máte zkušenosti se zás.službami.Je to fajn, když se můžeme takhle domluvit.Já jsem objednávala pouze 1x od firmy Petro moje oblíbené fuchsie. Totální fiasko! Rostliny zubožené, popisky neodpovídaly, místo... celý příspěvek > |  | Sundavillea Red - pěstování, 13.10.2008 Ahoj micuko, velký dík za radu.Příští rok ji doufám seženu a vyzkouším, jak se jí tady bude líbit.Je opravdu krásná! Tak pa, pa Berta |  | Sundavillea Red - pěstování, 12.10.2008 Tedy děvčata, ty fotky jsou prostě paráda!!!Ještě bych potřebovala zjistit, jestli by tahle krasavice vykvetla i ve vyšší nad.výšce.?Třeba oleandry mi vůbec nestačí vykvést.Mají na květ až teď, když je stěhuju domů, takže ty tu nemá cenu pěstovat.Tak... celý příspěvek > |  | Neznámá rostlina, 12.10.2008 Myslím, že na marantu a calatheu je to moc vysoké.Mohla by to být ctenanthe, nemá čes.název.Jsou mezi nimi i takhle vysoké.Ale 100% si jistá taky nejsem.Berta |  | kamienkovitost, 12.10.2008 Je třeba stříkat boraxem.Najděte si v diskuzi BORAX. Zdravím Berta |  | Pochlubte se svými balkonovými kytičkami, 24.9.2008 Tak jsem se podívala, jestli přibyly nějaké nové kytičky, a přibyly a moc hezké! Chtěla bych odpovědět p.Libuši, jak na fuchsie.?Ale já pořádně nevím co.Když máte 40 druhů, tak jste sama pěstitel, jak hrom.To musí být paráda! Napište, co přesně by... celý příspěvek > |  | Pochlubte se svými balkonovými kytičkami, 16.9.2008 Vážení kytičkomilové, měla jsem velkou radost, že se vám moje fotky líbí a moc jsem se zasmála PETKÁM v králíkárně.Používáme je upravené jako kryt na malé stromečky, proti okusu zvěří.Ale nyní k fuchsiím.Pěstuji je asi15 let.Ta u okapu je moje... celý příspěvek > |  | Pochlubte se svými balkonovými kytičkami, 15.9.2008  Odhodlala jsem se, vám,milovníkům květin zaslat také pár obrázků mých květin.Daří se jim při správné péči i u nás na Šumavě.Pěstuji hlavně begonie, fuchsie a muškáty.Snad se vám budou líbit. |  |
|  | Co je to?, 15.9.2008 Ano, je to Senecio con.,jak dobře napsal p.Karel.Je to vlastně dřevinná ovíjivá liána.Ve sklenících dorůstá až 3m i více.CHce plné slunce, dost vody. Nevím, zda by vydržela zimu venku, přenáším ji v květ.domů. Ahoj Dana |  |
 |
|
|
|