|
Příspěvky uživatele - 139.182
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Buddleja D. Royal Red, 15.4.2009 já jsem ji sestříhala na jaře u země a zatím nic, myslíte, že ještě obrazí anebo si mám koupit novou? Děkuji za rady. |  | Konvalinky, 7.4.2009 u Poděbrad, děkuji. |  |
|  | konvalinky, 6.4.2009 nejsem znalec, proto prosím o radu. Minulý rok jsem si zasadila konvalinky a teď žádná ještě nevyrašila. Má to tak být? Kdy je období řašení konvalinek?
Děkuji. |  | břečťan, 24.3.2009 Minulý rok jsme zasadili břečťan, krásně se rozjel a teď po zimě jsou listy nahnědlé, ne všechny. Myslíte nedostatkem vláhy vysýchá? Poraďte. Děkuji. |  | časopis Naše krásná zahrada, 19.3.2009 Po tříměsíční urgenci a reklamaci přislíbili, že dubnové číslo budou zasílat balené ve folii.
Necháme se překvapit
Gapok |  | konvalinky, 13.3.2009 Dobrý den,
taky se připojiji k dotazům. Minulý rok jsem si koupila hlízy, zasadila do polostínu ale žeby se rozrostly tak to vůbec ne. Zatím lístky vůbec není vidět, poblíž mám tulipány a ty jsou už cca 10cm vysoké.
Děkiji taky za poznatky. |  | co poroste pod velkou borovicí?, 9.2.2009 my máme taky krásnou borovice (od souseda), máme pod ní zahradní houpačku a vedle záhon s bohyškami a mezi ně vysazené tulipány. Zalévám jednou týdne - jde o chalupu a vše je v pořádku. Nebojte se experimentovat. |  | co poroste pod velkou borovicí?, 9.2.2009 oko za oko, zub za zub, proč se netešíte ze zeleně jen tak pro potěchu? |  |
 |
|
|
|