|
Příspěvky uživatele - 135.246
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jakou směs používáte k pohonu 2 T, 17.4.2009 1:20 - 25 pro prevenci
Pila a křovinořez McCulloch, typy si z hlavy nepamatuju. |  | Imprergnace dřevěného mola, 17.4.2009 Část pod vodou bych ničím neimpregnoval, pokud vím, dub pod vodou neshnije, ale "zkamení". |  |
|  | Rozestup při sázení rdesna k plotu, 15.4.2009 Potřebuji urychleně a pravděpodobně jen pro letošek zakrýt starý drátěný plot, ideálně neprůhledně. Výška plotu je asi 180 cm, probíhá zhruba ve východozápadním směru.
K tomu účelu jsem si koupil rdesno (Polygonum), v jakých rozestupech ho mám... celý příspěvek > |  | Nová zahrádka - co a jak?, 15.4.2009 Ty stromy opravdu zatím nechte, co za pět minut vykácíte, to za pět let nenaroste. Jako první krok si pořiďte dobrou sekačku a založte někde ve stínu kompost. Pořiďte si nějakou literaturu (dobrá je např. kniha Č. Bohm - Okrasná zahrada, SZN 1988... celý příspěvek > |  | Ochranny postrik, 14.4.2009 I když už mírně zastaralá, stále dobrá je publikace Ackermann a kolektiv - Metodiky ochrany zahradních plodin, vydalo nakladatelství Květ v r. 1998. |  | Ochranny postrik, 14.4.2009 Insekticidy a fungicidy lze obvykle míchat. Podrobnosti viz návod k použití.
Velmi zhruba řečeno, u jabloní se postřik od stádia myšího ouška provádí vždy po asi 10 dnech.
Toto téma je poměrně komplexní, doporučuju navštívit nejbližší knihovnu. |  | Proč nestartuje sekačka?, 14.4.2009 Položme si základní kontrolní otázky:
Hází to jiskru?
Jde tam benzin? |  | Soumrak zahrádkaření?, 11.4.2009 Předpokládám, že jeho pisatel má jistě ještě někde pro sichr uložené osvědčení o rasové čistotě nebo aspoň vysvědčení z Kuratoria. |  | Řez magnolie, 11.4.2009 Vzrostlou (2 m) magnolii jsem prostřihával jen ve vnitřku koruny, rány jsem nijak neošetřoval a žádnou houbu nechytila. To ale nemusí nic znamenat, mohlo to být dáno jen slunným a relativně suchým místem. Jinak se obecně doporučuje a mně se osvědčilo... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|