Příspěvky uživatele - 135.246

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jakou směs používáte k pohonu 2 T, 17.4.2009
1:20 - 25 pro prevenci Pila a křovinořez McCulloch, typy si z hlavy nepamatuju.
Imprergnace dřevěného mola, 17.4.2009
Část pod vodou bych ničím neimpregnoval, pokud vím, dub pod vodou neshnije, ale "zkamení".
Rozestup při sázení rdesna k plotu, 15.4.2009
Potřebuji urychleně a pravděpodobně jen pro letošek zakrýt starý drátěný plot, ideálně neprůhledně. Výška plotu je asi 180 cm, probíhá zhruba ve východozápadním směru. K tomu účelu jsem si koupil rdesno (Polygonum), v jakých rozestupech ho mám... celý příspěvek >
Nová zahrádka - co a jak?, 15.4.2009
Ty stromy opravdu zatím nechte, co za pět minut vykácíte, to za pět let nenaroste. Jako první krok si pořiďte dobrou sekačku a založte někde ve stínu kompost. Pořiďte si nějakou literaturu (dobrá je např. kniha Č. Bohm - Okrasná zahrada, SZN 1988... celý příspěvek >
Ochranny postrik, 14.4.2009
I když už mírně zastaralá, stále dobrá je publikace Ackermann a kolektiv - Metodiky ochrany zahradních plodin, vydalo nakladatelství Květ v r. 1998.
Ochranny postrik, 14.4.2009
Insekticidy a fungicidy lze obvykle míchat. Podrobnosti viz návod k použití. Velmi zhruba řečeno, u jabloní se postřik od stádia myšího ouška provádí vždy po asi 10 dnech. Toto téma je poměrně komplexní, doporučuju navštívit nejbližší knihovnu.
Proč nestartuje sekačka?, 14.4.2009
Položme si základní kontrolní otázky: Hází to jiskru? Jde tam benzin?
Soumrak zahrádkaření?, 11.4.2009
Předpokládám, že jeho pisatel má jistě ještě někde pro sichr uložené osvědčení o rasové čistotě nebo aspoň vysvědčení z Kuratoria.
Řez magnolie, 11.4.2009
Vzrostlou (2 m) magnolii jsem prostřihával jen ve vnitřku koruny, rány jsem nijak neošetřoval a žádnou houbu nechytila. To ale nemusí nic znamenat, mohlo to být dáno jen slunným a relativně suchým místem. Jinak se obecně doporučuje a mně se osvědčilo... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika