Příspěvky uživatele - 24.183

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Nonety - matčino, dají se ještě sehnat?, 29.9.2012
Resistu jsem vykopal už minulý rok, bylo to takové nijaké ovoce, bez chuti a bez zápachu. Matčino mám naroubované, letos hned v prvním roce mělo jeden plod a je to velmi dobré jablko.
Vínovice nebo co z toho?, 29.9.2012
vínovice není špatná, letos jsem dal na pálení cca 160kg hroznů.
Naseklý kmen, 16.9.2012
Škoda, že se vám to stalo takto pozdě. Někdy v červnu - červenci by to bylo lepší. Pořádně ránu očistěte a zatřete balzámem. U ovocných dřevin se podobný zářez dělá nožem s cílem zvýšení plodnosti stromu. U meruněk a broskví se to kvůli nebezpečí... celý příspěvek >
Hanita - jasná chuťová jednička mezi švestkami, 19.8.2012
Jsem rád, že čtu na Hanitu samou chválu. Mám ji zasazenou 5 roků a teprve v minulém roce na mé písečné poušti vyhrála boj o přežití a ukončila sezonu s pořádnými přírůstky. Letošní rok sice stromek neudržel žádný plod, ale nahodil velké množství... celý příspěvek >
Demižon - čištění, 9.7.2012
Slušná cena. Padesátky se dobře čistí drsnou houbičkou na nádobí + správně ohnutý klacek. Hrdlo je dost široké, houbička se pomocí klacku dostane všude.  Pro běžnou údržbu potom stačí velká štětka, která má přesně rozměry 50L demižonu.
Demižon - čištění, 8.7.2012
Zkus vyhledávání, už se to tu probíralo. Za jakou cenu a jak velké demižony?
Nářadí na výrobu vína v HK obchody, 3.7.2012
Moštoměr nebudete potřebovat, stačí pracovat s průměrnými hodnotami obsahu cukru. Kvasná zátka také není nutností, stačí plastová hadička svedená do PET láhve s vodou. Pětilitrový demižon je málo, v tak malé nádobě víno pořádně nerozkvasíte. Minimum... celý příspěvek >
Minaret, Marlen, Svatava, 15.4.2012
Dnes jsem znovu prohlédl meruňky a velice rád říkám, že si příroda umí pomoci. Na nejvíce pomrzlých odrůdách (Minaret, VP, Karola) během tohoto týdne vykvetlo hodně nových květů, takže to snad nebude tak hrozné, jak to vypadalo.
Co vaše réva? (2012), 3.3.2012
Keře u jižní zdi mi už také slzí. Letos jaro přichází opravdu hodně rychle.
Prefabrikovaný sklípek na víno, 26.2.2012
PREFABET nevypadá špatně. Kdybych o něm věděl dřív, uvažoval bych o něm. Ale v mém případě by byl problém s váhou segmentů, k mému sklepu se nedostane jeřáb.
Pestovanie duo ringlót, 4.2.2012
Před dvěma roky jsem z několika myrob. podnoží udělal dvou nebo trojkmeny  - meruňky/švestky/mirabelky. Zatím stromky rostou souměrně, první plody byly minulý rok pouze ze švestkových částí. Doufám, že letos se dočkám kombinované odrůdy.
Sejmutí etiket z lahví, 15.1.2012
Nopvý demižon o obsahu 5L stojí kolem 100Kč. Pokud lze za stejnou cenu koupit demižon i s pěti litry vína, dost to vypovídá o dotacích v jižní evropě...
Kupacia kada, 3.1.2012
Na českém internetu je spousta odkazů, jen je třeba zadat heslo "koupací sud".
Nova čierna Merunka z ruska, 3.1.2012
škoda že odolnost vůči suchu není silnou stránkou této odrůdy. Ale na myrobalánu by to mohlo být zajímavé i pro mě...
Dvouleté rouby, 26.12.2011
Pane doktore, s ujímáním víceletých roubů mám zkušeností dost a největším problémem bývá doba roubování. Za kůru se roubuje později a výsledky jsou horší než při roubování kopulací.
Další diskuze:  1,  2,  3,  4,  5  >  
Informace o serveru | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika