|
Příspěvky uživatele - 132.122
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
TK, TZ, MT, Holder, 12.4.2009 chtěl jsem se jen zeptat, jestli na mt8 132.2 je nějaký specialní olejový filtr, nebo stačí aby měl tu správnou šířku závitu? |  | Olejový filtr, 12.4.2009 Dobrý den, taťka kdysi koupil mt8 132.2 a dlouhou dobu se s tím nic nedělalo, nedávno jsem měnil olej a koupil jsem asi neoriginální olejový filtr, sháněl jsem jej podle šířky závitu a chci se zeptat, jestli to nemůže něco udělat, popřípadě jestli... celý příspěvek > |  |
|  | traktor nebo rider, 13.2.2009 Já mám zahradu 2000m2 a sekám ji riedrem s délkou nože 63 už 8 rokem. Trvá mi to 2 hodiny když není mokrá a hodně vysoká tráva, jinak o 20 minut déle. Trávu sbírám do koše a samozřejmě objíždím stromky, maliny, borůvky, okrasnou zahradu... celý příspěvek > |  | jak vybrat odrůdu, 26.9.2008 podívejte se taky na:
MERUŇKY. 1. ZÓNA. nadmořská výška do 250 m n.m.. průměrná roční teplota 9 °C,... LE-1, M-HL-1, MY-KL-A, St Julien A, Wangenheimova, Torinel..., jsou tam jednotlivé pěstitelské zony
tilia.zf.mendelu.cz
Zdravím Elo |  | Choroba jahodníku, 7.6.2008 Dobrý den prosím o radu co se děje s mými rostlinkami jahodníku - rostlina nejdříve vypadá jako zvadlá i když je denně zalévána, červené plody zasychají, na listech se objevují rezavo hnědé flíčky, nakonec uschne celá rostlina.Šíří se to po celém... celý příspěvek > |  | Křovinořez Stihl fs 310, 18.5.2008 Děkuji za příspěvky týkající se provozu a zkušeností s fs 310 4 Mix. Kvalitní benzín a olej je určitě předpokladem bezproblémového provozu každého benzínového křovinořezu. Zdraví J.H. |  | Křovinořez Stihl fs 310, 17.5.2008 Prosím o sdělení zkušeností s provozem tohoto 4 MIX křovinořezu z hlediska uživatelského komfortu a provozní spolehlivosti a také o jeho porovnání s typem fs 130. Děkuji J.H. |  | Rostlinné insekticidy, 7.4.2008 Některé rostlinné insekticidy jsou skutečně účinné, ale mnohé z nich nebezpečné i pro člověka (např. vývar ze 3 cigaret usmtí dospělého člověka) a přitom nikde se nedozvíte, jak působí na neškodný, resp. užitečný hmyz, včetně přirozené nepřátele... celý příspěvek > |  | Úzký živý plot, 18.2.2008 Dobrý den, potřebovali bychom poradit z čeho vysadit živý plot, výška asi 2m a hlavně šířka do 0,5 m. Je to do prostoru mezi domy, bez přímého slunce, spíš stín a průvan. Máme malé děti, tak by neměl být jedovatý. Velice děkujeme za radu. |  | Ryobi PCN 4545 - koupit či nekoupit?, 31.1.2008 Mám zbíječku Ryobi už několik let. Loni jsem zjistil že ji mají i v pujčovně profi nářadí hilty a bosch. Zaptal jsem se která je nejvíc poruchová, potvrdil mojí skušenost Hilty a Bosch už 2krát v opravě a Ryobi ani jednou. |  |
|  |
 |
|
|
|