|
Příspěvky uživatele - 155.190
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Vari Jikov DSK 317, 12.4.2009 Dobrý večer, mám vari hondu GXV 160 2 roky.Nyní po zimě po nastartování nedrží volnoběh, kolísají ajsou nepravidelné ot. motoru.Z maxima na minimum pokaždé zdechnne.Co se týče ůdržby nic nebylo zanedbáno-svíčka, odkal. karb.,nový natural,... celý příspěvek > |  | Start motoru honda gcv 160, 11.4.2009 já bych měl podobný dotaz, jen po zimě ikdyž servis též proběhl motor naskočí ale otáčky kolísají ve všech ůrovních polohy plynu, kromě maximálních |  |
|  | Pěstování vinné révy ve vyše položených oblastech, 7.9.2008 Dobrý den, prosím o radu jak si rozmnožit vinnou révu??Mám na mysli kdy ji zasadit, do čeho,... Děkuji. S pozdarvem Záhora, SZehnalova@seznam.cz |  | spartan, bohemia, 8.11.2007 Na spartana nedam dopustit! I na plodne hane absolutne bezproblemovy strom, v zatravnenem porostu, jen o zimnim rezu, perfektne tvarovatelny, za 15 let nemel mensi nez nadprumernou urodu, v radech 10 kg az metraku krasnych zdravych stavnatych jablek... celý příspěvek > |  |
|
|
|