Příspěvky uživatele - 155.190

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Vari Jikov DSK 317, 12.4.2009
Dobrý večer, mám vari hondu GXV 160 2 roky.Nyní po zimě po nastartování nedrží volnoběh, kolísají ajsou nepravidelné ot. motoru.Z maxima na minimum pokaždé zdechnne.Co se týče ůdržby nic nebylo zanedbáno-svíčka, odkal. karb.,nový natural,... celý příspěvek >
Start motoru honda gcv 160, 11.4.2009
já bych měl podobný dotaz, jen po zimě ikdyž servis též proběhl motor naskočí ale otáčky kolísají ve všech ůrovních polohy plynu, kromě maximálních
Pěstování vinné révy ve vyše položených oblastech, 7.9.2008
Dobrý den, prosím o radu jak si rozmnožit vinnou révu??Mám na mysli kdy ji zasadit, do čeho,... Děkuji. S pozdarvem Záhora, SZehnalova@seznam.cz
spartan, bohemia, 8.11.2007
Na spartana nedam dopustit! I na plodne hane absolutne bezproblemovy strom, v zatravnenem porostu, jen o zimnim rezu, perfektne tvarovatelny, za 15 let nemel mensi nez nadprumernou urodu, v radech 10 kg az metraku krasnych zdravych stavnatych jablek... celý příspěvek >
Další diskuze:  123  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika