Příspěvky uživatele - 99.214

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
sekačka na cca 3500 m2, 2.4.2009
Jednoduchá kalkulace: -sekání traktor 2 hod, sekačka 10 hod. ušetřeno 8 hod, dle požadavku budu ročně sekat 10 až 15 krát, tj ušetřeno 80 až 120 hodin ročně á 100 Kčhod tj. ročně ušetřím 8000 až 9600 Kč. Rozdíl mezi sekačkou a traktůrkem 60 - 15 tis... celý příspěvek >
sekačka na cca 3500 m2, 2.4.2009
Ano vím, že je požadavek na sekačku, ale já z vlastní zkušenosti bych doporučoval traktůrek. Mám pozemek cca6000 m - minus zastavěná plocha 1800 m tj k sekání 4200 a to část v sadu si poseká traktorem soused pro koně. Koupil jsem ALKO se záběrem 102... celý příspěvek >
Kátrování hlíny na zahradě, 2.3.2009
Taky jsem viděl něco principielně vycházejícího z klasické míchačky. Ivan
pes - postrach truhlíků, kytek a stromků, 24.2.2009
Tak já mám holandského ovčáka, což je pes velice aktivní a poté co 3 zasazené meruňky byly ráno vyřádkované přes vchodem a pes čekal odměnu za to, že ty zahrabaný klacky vyprostil a přinesl mi je, dále když jsme se porvali o jahodový záhon... tak... celý příspěvek >
Jaký stroj na 5ha pastvin pro několik koní, 17.2.2009
Vám se podařilo ten traktůrek/Mits../ dát na značky?? Je to u těchto dovozů reálné??? Taky prohlížím inzerce s Kubotami, Yanmary a Iseki. Na Mits jsem zatím moc nenarazil. Ivan
Jaký zahradní traktůrek?, 29.1.2009
Taky mne vždy rozčílí test, kde je porovnáváno nesrovnatelné a vždy jako nejlepší volba vyjde výrobek z Mount. Jenže pak jsem si vzal lupu a našel jsem, že stránka s testem je inzertní. Tak proč asi...??? Ivan
Jaký zahradní traktůrek?, 28.1.2009
Já koupil ALKO 100HD přes ebay z Německa a zatím spokojenost. Avšak je to opravdu sekačka s možností si na ní sednout a nemuset za ní běhat. Dodělal jsem za traktůrek/ dost honosný název/ kouli i plocháč s otvorem a tahám za ním káru se dřevem,... celý příspěvek >
Koupě silnější motorové pily, 26.1.2009
Obsahy jsou u STIHLu níž, což jasně dává vyšší užitný výkon, 2,0 kW/kg a 1,9 u ST, oproti 2,2 a 2,1 u HQ..." Teda pane Radku jak může být 2,0 více než 2,2?! A moc by mne zajímalo co jste tím chtěl říct? K čemu to přepočítávání výkonu na... celý příspěvek >
udírna, 21.1.2009
Nejedná se o vzdušnou vlhkost, ale vzpomeňte si kolik vody jste dodal do malty či omítky. Já stavěl před x lety krb, přes léto a první zatopení bylo po cca 3 měsících na podzim. Napřed pár klacíků, pak větší a teprve až druhý den topení na plný... celý příspěvek >
Zděná udírna - jak provozovat + uskladnění uzeného, 21.1.2009
Tak se hlásím jako první dotazovatel s výsledky praktické zkoušky. Koncem listopadu naloženy 2 várky krkoviček bez kosti- jedna sůl s česnekem, druhá várka pouze sůl/ bez sanytru/. Chtěl jsem udit na silvestra, ale omarodil jsem, takže na uzení došlo... celý příspěvek >
Motorová pila Berlan, 8.1.2009
TAk moje cesta životem s motorovými pilami- 1. pila koupená před cca 10 lety v Rakousku za něco přes 1000 šilinků/ asi 3000Kč/ McCuloch. Vrčela, občas i nastartovala a něco pořezala. Ale po dvou letech jsem jí daroval zadarmo a pořídil si HQ 340. Po... celý příspěvek >
Zděná udírna - jak provozovat, 2.12.2008
Díky za reakci. Pro přívod kouře odněkud jinud to nemůže sloužit, ale nyní mne napadla ještě možnost, že by se těmito otvory prostrčily nějaké hranolky a ty by sloužily jako konzole pro něco dalšího a nebo, že by se tudy přikládalo, ale dole u země... celý příspěvek >
Otazka pro pana Ivana, 2.12.2008
Zima a led jsou pěkný neřídi. Mně vloni takto bohužel jed zničil plastovou konickou nádobu na vodu tak, ža protrhl dno a je zničená. Byla to cca 300 l nádoba a zůstala skoro plná voda a na jaře byla prázdná a dno provalené.Asi k tomu i přispěla velká... celý příspěvek >
Zděná udírna - jak provozovat, 2.12.2008
Ve starém statku, kam jsme se přestěhovali je i zděná udírna/ a dle očouzení byla hojně využívaná/ a vzhledem k tomu, že jsem totální udicí začátečník bych měl několik dotazů -v horní části ještě zbyly dřevěné tyčky na zavěšování uzeného masa, ale... celý příspěvek >
Zahradní traktůrek nebo jednoosý malotraktor?, 26.11.2008
Já osobně mám ALKO /102 záběr, asi 15 koní, hydrostat/ a dodělal jsem si k němu závěs jak kouli tak platli s otvorem. Požívám jej s autokárou na převáření nasekaného dřeva do dvora, posbíraných jablek ke sklepu, svoz listí či větví, převézt stoly z... celý příspěvek >
Další diskuze:  123  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika