Příspěvky uživatele - 86.36

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Opatření proti dalšímu růstu břečtanu, 24.4.2009
No, ja myslim, ze proroste cimkoliv. Staci mala skulinka a je tam! Taky planuji porust jihozapadni roh novostavby brectanem, a uz rovnou pocitam s brutalnim rezem pod krovem.
Réva vinná - sazenice moštových odrůd, 9.4.2009
Jaky je problem v 'pravokorennosti' vinne revy? Ktere odrudy vyzaduji podnoz, a ktere lepe rostou jako pravokorenne? Mam doma aktualne uz 5 druhu vinne revy, z toho 3 jsou urcite pravokorenne, jedna *mozna* neni (prave jsem sazel a nedival jsem se... celý příspěvek >
Doporucte odrudu na jidlo, 2.4.2009
Taky jsem laik, mam na jizni stene domu za Prahou vinnou revu, na cca 4m 2 sazenice, roste jako diva... 1) Jakou odrudu by jste mi doporucili, chtel bych to na jidlo nez na mostovani. Pripadne kde bych ji mohl zakoupit (Louny, Zatec, Chomutov,... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika