|
Příspěvky uživatele - 90.101
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Zasílatelství Bakker, 8.4.2009 Doporučuji vám zahranictvím Sieberz, loni jsem, píšu níže, objednala asi tak 8 druhů různých rostlin. Všechny přišly ve velmi dobrém stavu. Navíc se mi líbilo jejich chování. Sice jsem si nějakou dobu počkala, snad proto, že rostlinky dopěstovávali a... celý příspěvek > |  | Zasílatelství Bakker, 8.4.2009 Od Bakkera jsem si objednala několik rostlin, byla jsem spokojená, tedy ze začátku. Pak mi začly ty jejich dárky vadit, protože mám doma asi tak 6 kusů stejných lampiček, snad by si mohli dát více záležet. Nakonec mi neposlali držák na růže, že je už... celý příspěvek > |  |
|  | Sieberz - katalog, 8.4.2009 V loňském roce jsem si od této firmy objednala několik rostlin. Tak např. asi 10 kusů růží. Vše přišlo v takovém dokonalém stavu, že jsem se nestačila divit. Růže byly zabaleny s takovou pečlivostí a současně s balíkem pilin, které možno ihned použít... celý příspěvek > |  |
|
|
|