Příspěvky uživatele - 70.100

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Zimolez nebo kanadská borůvka?, 7.10.2010
To první by mohl být muchovník (Amelanchier). To druhé vypadá jako zimolez. Kanadská borůvka není ani jedno.
Přidáváte do oleje Metaltec 1, 7.10.2010
Platit pojišťovně jsou taky vyhozené peníze.
Jak poznám letní/zmní pór?, 5.10.2010
Pak bude spíše letní. Letní, alespoň u mne je více vytáhlý. Zimní kompaktnější a nižší, s tmavou barvou.
Přesazení hyacintu, 1.10.2010
Čímkoliv, hlavně se to musí provádět brzy zjara, či spíše na podzim aby živiny zjara byly přístupné při zakládání poupat.
Rýč, 29.9.2010
ale nedalo se zvyknout na to, že na rýč tlačím nohou pod určitým úhlem a rýč do země díky svému zakřivení zajíždí pod úhlem jiným.... Souhlasím s Vámi. Už kdysi jsem tu napsal, že na rýči se toho nedá moc vymyslet. Základ je rovný, jakmile to... celý příspěvek >
Vysokokmen do vyšší polohy, 23.9.2010
Zdravím vespolek. Angold jsem nikde poblíž nesehnal, mám zamluvenou Anetu. Prosím pěstitele o zkušenost, krátký popis.  V jediném popise, který jsem našel, je uvedena trvanlivost do ledna, což se mi zdá u zimního jabka málo.
Třešen - skvrny na listech, 20.9.2010
Když se v srpnu, září zbarví listy na třešních podobným způsobem, nikdy mne nenapadlo kolem stromů pobíhat s postřikovačem - i proto, že do špiček koruny bych potřeboval 6timetrovou tyč a postřikovač na motor. Takže moje třešně chudinky prosperují a... celý příspěvek >
Krystal - rada, 20.9.2010
Réva v květináči je špatné řešení. Výsadbou do volné půdy by Vám včechny popisované problémy odpadly.
Trvanlivé jmenovky s odrůdami, 20.9.2010
Když už jsme u těch primitivních způsobů, dá se použít štítek z hliníkového plechu a do něj písmena buď vyrýt rýsovací jehlou, nebo "vyťukat" důlčíkem na tvrdé podložce. Používám staré duralové žaluzie.
Třešen - skvrny na listech, 20.9.2010
Ta choroba se jmenuje podzim a šíří se každoročně pravidelně, po skončení léta. Ještě tip: Běžné listnaté stromy v našich zeměpisných šířkách na podzim shazují listy, všiml jste si?
Co kdyz cibuloviny zacnou rust na podzim?, 20.9.2010
Teď potřebují chladno, aby nerašily. Že naraší o kousek,  to nevadí. Je třeba do země, pokud je dáte do květníku, musí být v chladu, pak je můžetye přesadit na místo.
Kompoty, 17.9.2010
S povidly máte pravdu, když vyschnou, dají se jíst nakrájená ztuhlá. Dlouho vydrží také marmeláda, ale stejně se z ní stane sladká ovocná kaše bez chuti. Nejlepší je čerstvá.
Muškatelka a krvavka, 16.9.2010
Utrhnout krátce před konzumní zralostí a nechat dozrát. Muškatelka se nesmí podtrhnout příliš brzy, je jak kámen. Naopak, utržená v konzumní zralosti se musí sníst ihned, jinak za dva tři dny hniličatí.
Muškatelka a krvavka, 16.9.2010
Žádná letní hruška nemá dlouhou skladovatelnost.
Co s listopadkami přes zimu?, 15.9.2010
Když přemrznou, odstříhám výhony, nechám tak 15 cm klacíky, vyrýpnu a založím ve skleníku. Brzy zjara zase sázím na stanoviště. Chryzantémy jsou trochu pošetilé kytky, některá drží několik i tuhých zim a pak v mírné odejde.
Další diskuze:  1617181920>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika