Příspěvky uživatele - 138.182

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Mučenky - zkušenost?, 16.7.2009
Ráda bych Vás poprosila, zda byste mi neprozradila další podrobnosti o Vašich výpěstcích mučenek ze semínek - já mám asi 10 kusů mučenek vypěstovaných ze semínek - mám je asi půl roku - zatím rostou pěkně, a tak jsem uvažovala, že bych si ještě... celý příspěvek >
Popínavá/plazivá drevina/rostlina co by pridusila travnik, 2.7.2009
Tomu příkladu s těmi lesními jahodami bych nevěřila, ale je to opravdu pravda. Já mám totiž obdobný problém stím, že se mi nechce plevat . Když jsem ale osázela okraj záhonků lesními jahodami (bydlím u lesa, takže jsem si donesla sazeničky z okraje... celý příspěvek >
Zahradni-rostlinky.cz - máte někdo nějakou zkušenost?, 1.7.2009
Tak tomuhle se říká trefa do černého. A děkuji Vám za vyčerpávající odpověď.  Já si totiž myslím, že nejlepší reklamou pro zásilkové zahradnictví je spokojený zákazník, ten totiž své zkušenosti povykládá ostatním nebo napíše do diskusí. A já mám... celý příspěvek >
Zahradni-rostlinky.cz - máte někdo nějakou zkušenost?, 29.6.2009
...si děláte legraci? :)) Jakoupak reklamu? Na stránky tohoto zahradnictví jsem došla opravdu náhodou, ale jak to vidím, asi zůstanu jediná . No ono to vlastně ani tak náhoda nebude, protože bloudím po internetových zahradnictvích docela často a... celý příspěvek >
Zahradni-rostlinky.cz - máte někdo nějakou zkušenost?, 20.6.2009
Opravdu jste nikdo u této zásilkového zahradnictví nenakupoval? Ani nikdo z Vašich přátel, známých? Našla jsem jejich stránku zahradni-rostlinky.cz úplně náhodou a mají velice hezký sortiment, jsem myslela, že mi někdo poradíte...
Zahradni-rostlinky.cz - máte někdo nějakou zkušenost?, 13.6.2009
Ráda bych Vás poprosila o radu, zda nemá někdo zkušenost se zásilkovým zahradnictvím zahradni-rostlinky.cz Nikde jsem nenašla, že by se někdo o tomto zásilkovém zahradnictví zmínil. Děkuji za jakoukoliv informaci. Pusinová
Hortenzie, 10.4.2009
Chtěla jsem se prosím zeptat. Nemáte někdo zkušenost z dvoubarevnými hortenziemi? Koupila jsem je od Starklu, k mému milému překvapení mi poslali opravdu hezké rostlinky již s pupeny. Teď ale nevím co dál. Někde jsem četla, že tyhle dvoubarevné jsou... celý příspěvek >
Osázení vany, 9.4.2009
Snad by se jim nic nestalo, kdyby měly vodu starou. Já ale zpravidla vodu měním. Když přinesu lekníny ze sklepa, tak vanu kyblíkem vyčerpám, usadím si květináče (ty přiložím něčím těžším, aby nevyplavaly),a když mám usazeno vše jak chci tak jen... celý příspěvek >
Osázení vany, 7.4.2009
Hezký večer, já osobně se o lekníny bojím, takže je vytáhnu i s květináčema, dám do staré dětské vaničky a šoupnu do sklepa. Tak dvakrát za zimu si na ně vzpomenu a doliju do vaničky vodu - ale jen tak do čtvrtiny těch květináčů, jen co by kořeny... celý příspěvek >
Osázení vany, 6.4.2009
Dobrý večer, jestliže je to stále aktuální, tak já Vám zkusím poradit, abyste vanu doplnila jen špuntem, naplnila vodou a do vody zapustila květináče s lekníny. Já je takhle pěstuji už několik let a vždy krásně kvetou. Když má ze začátku květináč... celý příspěvek >
Liliovník tulipánokvětý, 13.7.2008
docela by mne zajímalo, jak Vám to stím řízkováním dopadlo... Jestli dáte vědět, předem děkuji za odpověď...
Další diskuze:  123  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika