Příspěvky uživatele - 165.35

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Problém s kroucenou vrbou, 11.2.2009
Mám na zahadě vrbu obyčejnou - z té dělám "Ladovu" vrbu, kmínek jí sílí viditelně každým rokem, pak kroucenou vrbu, ta má kmínek pevný, ale s tím tloustnutím nic moc,  a tu japonskou se stříkaným bílo růžovým listem, tu mám přes 5 let,... celý příspěvek >
Zkušenosti s růstem javoru na malé zahradě, 11.2.2009
Zdravím, já na zahradě experimentuji, zkouším také nějaký ten javor - Crimson King, stříbrný javor,...pak obyč, ten Váš by měl být do těch 6m, ale záleží na řezu, já se snažím pěstovat je nízké, kmínek cca 1,5m a pak pěkná koruna, takže záleží jen na... celý příspěvek >
Zahradní traktor na 1,5 ha, 31.1.2009
Záleží, kolik peněz chcete investovat. Přečtěte si testy travních traktorků, co jim je vytýkáno že nemají a jaké by mělo být jejich provedení. Pak záleží, jak blízko bude servis. Úplná "bomba" musí být trakotrek Kubota, dieselový... celý příspěvek >
Prosím o radu - travní traktůrek, 31.1.2009
Máte pravdu. Kolébkový pedál je výborná věc.Celý koncern Elektrolux v testech se svými travními traktorky pohořel. Spousta lidí řeší jen značku motoru a na další věci zapomíná. Já jsem také málem koupil CTH150 od Husqvarny´, která... celý příspěvek >
největší novinky v gladiolech pro tento rok, 29.1.2009
nered je zajimavy ale ten jeho maly brut vybirat je docela horor to mi verte! Ale jeste hezci z modrych je odruda Gaia... Tm modrofialovy s velikym Bilym okem...
Jaký zahradní traktůrek?, 28.1.2009
Taky jsem tak uvažoval, než jsem si přečetl test na netu o traktorcích. Jen tak pro zajímavost., Patrner či Elektrolux nebyly doporučeny - vůle v řízení, nemají ložiska v kolech atd. Vyhrála to Honda, pak Mountfield XT190HD.Traktor to není jen motor,... celý příspěvek >
Lovení potěru, 22.10.2008
Já jsem nyní uklízela rybníček před zimou - rybky /karásky/ přendavám do jiné nádrže. Letošní potěr jsem vychytala myslím všechen, jestli tam jeden zbyl, možné to je, ale pochybuji. Normální síťkou na akvar.ryby jsem "lovila" všemi směry a... celý příspěvek >
jezírko bez elektřiny, 22.10.2008
Dobrý, už si rozumíme. Je od firmy Conrad - SOLAR-PUMPENSYSTEM "FONTANA". Rozhodně metrové gejzíry nedělá, voda teče jen užším proudem, ale jak je to z kamenů, roztéká se všude a je to docela pěkný, hlavně se pod tím "masírují" karásci, jsou tam... celý příspěvek >
jezírko bez elektřiny, 21.10.2008
Já jsem psala, ať mi radost nekazíte, levnější jsem prostě nesehnala. I tak je malé, ale funkční, účel splňuje a to je hlavní. Ty solární fontánky co plavou na hladině jsou sice za 750Kč, ale zase jen tryskají, voda stíkající z kamenů se mi zdá... celý příspěvek >
jezírko bez elektřiny, 21.10.2008
Připojuji se do diskuze. Opravdu je každé jezírko jiné. A hlavně úvodní tazatel by se neměl bát a prostě to jezírko zkusit. Každý asi udělá nějakou tu chybu, já dělala na jaře jezírko, je x publikací, článků,...jak na to, ale člověk by se z toho... celý příspěvek >
užovka, 21.10.2008
Mně něco říkejte, na jaře jsem si sama vybudovala fól.rybníček, jen malý /1,8 x 2,9/, ale byla jsem spokojená, pak jsem si poříídila i 10 karásků, ti se vytřeli, takže radost veliká. Pak postupně mizeli, až jsem tam objevila užovku, odchyt téměř není... celý příspěvek >
úzký živý plot, 20.10.2008
Ono záleží hlavně na požadované výšce, Třeba dřišťál nebo ptačí zob se dá celkem pěkně formovat. Je to fakt hodně úzké, třeba by tam šla nějaká travina - miscanthus robustus /2m/ nebo pěkný bambus, kdybyste mu v zemi vytyčili prostor, postupně by se... celý příspěvek >
Rozeznání druhu zakoupené konifery, 20.10.2008
Opravdu vložte snímek, všichni mrknou a pak poradí. Do písku přimíchejte rašelinu a taky asi podíl normální hlíny, já dávám ještě borovicové jehličí. Mulč Vám udrží vlhkost i ochrání od plevele, dejte pod něj ještě černou textilii. Hnojím 1-2 ročně... celý příspěvek >
Borovice, 18.10.2008
Špatný nápad s květníkem to není, ale musí být hodně silný, kořeny jej časem poruší. Já to udělala se smrkem, byl asi 50cm, sice roste pomaleji, ale po 4 letech má přes 1,5m. Mám vysazeny jak všelijaké roub.čarověníky,.. ale i standard.borovičky,... celý příspěvek >
Okrasný listnáč - solitera, 11.9.2008
I já bych ráda připojila svůj názor, javor stříbrný, má rub listu šedý, vypadají pěkně, když vane vítr, jsou vzdušné a na podzim se barví do růžova, pak červena. dále i buk sylv.Asplenifolia je zajímavý a netradiční, má jen úzké, stříhané listy,... celý příspěvek >
Další diskuze:  678910>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika