Příspěvky uživatele - 174.173

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jak jste na tom s korozi u vasich sekacek?, 12.4.2009
Mám Castel Garden TDL 12-tým rokem a Škodovku 105 28-mým rokem. Obojí je hojně využíváno (105-ka celoročně). Sekáčku jsem vodou myl snad pouze 2x, jinak po každém sekání jí zespodu běžnou ocelovou špachtlí seškrábnu nalepený nános trávy.... celý příspěvek >
Plotostřih, 10.4.2009
Akumulátorové nářadí pořizovat jen na časté používání. Akumulátor je z principu nutno pravidelně nabíjet. Pokud leží bez periodického používání, vybíjí se (samovybíjení). Málokdo myslí na pravidelné nabíjení, pokud ho k tomu nenutí nefunkčnost... celý příspěvek >
Pozinkovat šasi sekačky?, 10.4.2009
U nás si zinkovna kromě ceny za kg zinku účtuje také minimální cenu 2000,- Kč (aby se zbavila zájemců o pracné zinkování malinkých předmětů). Jako nátěr bych já osobně na základě zkušeností použil Rezistin ML. Je to vosk který v tenoučké... celý příspěvek >
40 let stará nafta, 6.4.2009
Taky mám doma ještě naftu koupenou kdysi za 90 haléřů. Když mi dělal na zahradě bagr na podvozku Tatra 815 zemní práce, nalil jsem mu plnou nádrž a nebyl žádný problém. Při čerpání ze sudu jsem jí přefiltroval přes dámskou punčochu. Nyní jí přidávám... celý příspěvek >
Malotraktor kolem 60000, 5.4.2009
Jak se takové kvalitní hydro dá poznat?
sekačka na cca 3500 m2, 2.4.2009
Já musím v práci ve vegetačním období denně sekat 5 000 m2 a plně potvrzuji odpověď od pána 99.40.   Používám Hondu HRX 537C1 HXEA s hydrostatickou převodovkou a s jinou ručně vedenou rotační sekačkou bych si pravidelné... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika