Příspěvky uživatele - 72.102

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
rider z Mountfieldu, 17.1.2007
díky,tak jste mě trochu uklidnil.snad vydrží vozit metrákovýho chlapa. ještě dotaz ,radí pro čištění nasadit na buben  hadici s vodozu a se zapnutým sečením čistit,jaké s tím máte zkušenosti?
rider z Mountfieldu, 16.1.2007
v tom rideru je motor Briggs-Stratton 12,5hp ,to by mohli být dobrý motory ,ne?
rider z Mountfieldu, 16.1.2007
Nedali pane Novák ale snad to zvládnu bez něj.
Použití bofixu, 14.1.2007
Zdravím, chci se zeptat jestli můžu ošetřit trávník bofixem ještě před prvním jarním sekáním nebo to nechat až na později. Mám celkem velkou zahradu a nerad bych vyhazoval peníze oknem. Děkuji za radu.
Vertikutátor - kdo poradí, 14.1.2007
Díky, beru na vědomí. A jaký tedy benzínový, jsem neznalec. Taky jsem netušil, že se to ošetřuje do kříže (což ale zní logicky). Takže následující postup: 1.posekat sekačkou 2.ošetřit vertikutátorem 3.rozházet hnojivo(ledek) Je to tak... celý příspěvek >
Vertikutátor - kdo poradí, 14.1.2007 Obsahuje fotku
Zdravím ,jaký vertikutátor by jste mi poradili koupit?cenu kolem 8.tisíc na zahadu o rozloze 2000m.díky za radu. P.S.:počítám že za tyhle peníze asi benzínový nepořídím...?
rider z Mountfieldu, 12.1.2007
Ježíškovi se na zuby nehledí.
rider z Mountfieldu, 12.1.2007
Zdravím,nechal jsem se zlákat a nakonec jsem zakoupil v Mountfieldu rider XF130 na zahradu 2000m. Poprosil bych někoho nezaujatého o recenzi ,nebo rady ,čeho se vyvarovat.děkuji L.P.
traktůrek nebo rider?, 12.1.2007
mám rider a kvalita sečení je srovnatelná s traktorem za nesrovnatelnější cenu.
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika