|
Příspěvky uživatele - 72.102
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
rider z Mountfieldu, 17.1.2007 díky,tak jste mě trochu uklidnil.snad vydrží vozit
metrákovýho chlapa.
ještě dotaz ,radí pro čištění nasadit na buben hadici s vodozu a se zapnutým sečením čistit,jaké s tím máte zkušenosti? |  | rider z Mountfieldu, 16.1.2007 v tom rideru je motor Briggs-Stratton 12,5hp ,to by mohli být dobrý motory ,ne? |  |
|  | rider z Mountfieldu, 16.1.2007 Nedali pane Novák ale snad to zvládnu bez něj. |  | Použití bofixu, 14.1.2007 Zdravím, chci se zeptat jestli můžu ošetřit trávník bofixem ještě před prvním jarním sekáním nebo to nechat až na později. Mám celkem velkou zahradu a nerad bych vyhazoval peníze oknem. Děkuji za radu. |  | Vertikutátor - kdo poradí, 14.1.2007 Díky, beru na vědomí. A jaký tedy benzínový, jsem neznalec. Taky jsem netušil, že se to ošetřuje do kříže (což ale zní logicky). Takže následující postup:
1.posekat sekačkou
2.ošetřit vertikutátorem
3.rozházet hnojivo(ledek)
Je to tak... celý příspěvek > |  | Vertikutátor - kdo poradí, 14.1.2007  Zdravím ,jaký vertikutátor by jste mi poradili koupit?cenu kolem 8.tisíc
na zahadu o rozloze 2000m.díky za radu.
P.S.:počítám že za tyhle peníze asi benzínový nepořídím...? |  | rider z Mountfieldu, 12.1.2007 Ježíškovi se na zuby nehledí. |  | rider z Mountfieldu, 12.1.2007 Zdravím,nechal jsem se zlákat a nakonec jsem zakoupil v Mountfieldu
rider XF130 na zahradu 2000m.
Poprosil bych někoho nezaujatého o recenzi ,nebo rady ,čeho se vyvarovat.děkuji L.P. |  | traktůrek nebo rider?, 12.1.2007 mám rider a kvalita sečení je srovnatelná s traktorem za nesrovnatelnější cenu. |  |
 |
|
|
|