|
Příspěvky uživatele - 102.190
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Už jste někdo letos sekal trávu?, 3.4.2009 Děkuji všem za odpověď, pustím se do toho :-) |  | Už jste někdo letos sekal trávu?, 3.4.2009 Pane Skálo, jako apríl jsem to ani trošku nemyslela. Trávník je na jižní straně a jsme v nadm. výšce cca 260m!! Přihnojovala jsem již v polovině března a veřte že mám co sekat, jen jsem se bála těch mrazíků. |  |
|  | čím hnojit na jaře?, 2.4.2009 Dobrý den, já hnojím na jaře tím, čím celý rok a to obyčejným Trávníkovým hnojivem co lze koupit běžně v zahrdnictvích nebo hobby marketech. Trávník je pěkně zelený téměř po celý rok. |  | Už jste někdo letos sekal trávu?, 2.4.2009 Dobrý den, chtěla bych se zeptat jestli už někdo letos sekal okrasný trávník. Vím, že se má sekat přibližně v době kdy pokvete zlatice, ale to dosti láká, protože na některých místch je tráva docela přerostlá, ale jinde by ještě sekat nepotřebovala.... celý příspěvek > |  |
|
|
|