|
Příspěvky uživatele - 116.36
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jak očistit kačírek?, 16.10.2009 Mám podobný problém, ale vysbírat 3 tuny kačírku se mi zdá nesmysl, zkusím to savo. |  | Jak na nově napuštěný bazén?, 21.5.2009 Nejdřív upravit PH, potom chlórovat. Vše stále kontrolovat testery, nevyplatí se mimořádně šetřit chemií, vymstí se to zakalenou vodou případně zelenáním a pak to stojí mnohem víc se toho zbavit. Čím teplejší voda, tím více třeba chemii používat. |  |
|  | Jak na aerifikaci? Čím?, 2.4.2009 Pěkné aerifikátory mají v potřebách pro geenkeepery v Praze Modleticích ceny jsou od 3 do 15 000 kč. Jinak pouze dle návodu Bédy Trávníčka samo domo robo. Jestli někdo víte, kde se ruční (nášlapný) aerifikátor s nejlépe dutými trny dá sehnat,... celý příspěvek > |  | mech v trávníku, 1.4.2009 děkuji za radu už jsem ho sehnala na Zbraslavi, je jak z pláže v Karibiku:).Jen ještě ten postup použití semen. Mám dát nejdříve písek a pak semena nebo obráceně a zasypat znovu substrátem nebo pískem? |  | mech v trávníku, 31.3.2009 Dobrý den. Prosím též o odpověď, již delší dobu sháním ten křemičitý bílý písek, ale marně (v okolí Prahy) potřebuji jej na posyp cca 500m2 trávníku, který bude po vertikutaci a aerifikaci.Kdo mi poradí kde jej sehnat, kolik ho budu potřebovat a zda... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|