Příspěvky uživatele - 154.176

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Nákup citrusu?, 1.2.2009
vnitřní teplota noční 3°C, denní tepla kolem 10°C
Nákup citrusu?, 1.2.2009
Díky za rady. Tak že jestli tomu dobře rozumím, tak když si koupím roubovaný např. citroník PONDEROSA, tak bych se mohl dočkat plodů již za 3 roky? Citrus bych chtěl pěstovat na zaskléné panelákové lodžii, která je situována jihozápadním směrem.... celý příspěvek >
Nemocn jaboň - foto, 1.2.2009 Obsahuje fotku
Dobrý den, rád bych se vás poprosil o radu. Již minulý rok na jaře jsem si všimnul, že se mi z mé mladé jabloně loupe kůra. Chtěl bych se Vás zeptat, jestli zde s tímto problémem nemá někdo zkušenos, co toto zapříčinilo a dá se s tím něco dělat, nebo... celý příspěvek >
Nákup citrusu?, 1.2.2009
Dobrý den, chtěl bych se Vás zeptat, kde se dají podle vašich zkušeností sehnat kvalitní roubovanci citrusů. Dále bych se chtěl zeptat, za jak dlouho po roubování rodí citrónovník a mandarinka. Díky všem za radu.
Jakou odrůdu nektarinek?, 31.1.2009
Dobrý den, já jsem si minulý rok zasadil odrůdu TENA. Zatím roste dobře, ale nevím, jak to bude s úrodou. Bydlím kousek od Ústí n.L. Tuto nektarinku jsem kupoval ještě dříve, než.li jsem si o ní něco přečetl... což je chyba. Myslíte, že v kraji kde... celý příspěvek >
Další diskuze:  67  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika