|
Příspěvky uživatele - 3.83
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
domovní čistírna odpadních vod, 16.3.2009 Myslím, že vše kolem vody je jeho silná parketa, ne-li obživa.Snad sem koukne a dá třeba nějakou vlastní zkušenost.Nebo někdo jiný? Bylo by to víc než zajímavé. |  | Sršně - jak na ně?, 15.3.2009 OK..
P.S. dobrman už nežije, ale tak nezákeřné zvíře jste nezažil.Prostě "dobrák". |  |
|  | Sršně - jak na ně?, 15.3.2009 Nezlobte se, že se Vám do toho pletu a navíc to sem nepatří, ale dobrmana nechte prosím na pokoji.Existuje málo podobných tzv.gaučáků a mazlíků, jako je dobrman! To jen stereotyp našeho myšlení nebo špatná výchova z nich záměrně dělá útočné psy.... celý příspěvek > |  | Malotraktor kolem 60000, 15.3.2009 He, he, s Váma je taky prča. Jen nevím, kdy se do nás začne někdo montovat, že tady neradíme toho konkrétního Partnera, ale vyjasňujeme si efektivitu hospodaření.
Koukněte, peníze nechme stranou.Všechny vydělám poctivě, nikdo mi nic nedá a... celý příspěvek > |  | Malotraktor kolem 60000, 15.3.2009 Víte co, já mám tý práce až nad hlavu a abych se z toho nezbláznil (jsem na většinu prací sám),tak mě to na těch strojích musí taky trochu bavit.Jinak bych neměl motivaci a byla by to jen přiblblá monotoní dřina.No a protože jsem tak nějak... celý příspěvek > |  | Japonský malotraktor Kubota, 15.3.2009 Jasně to počáteční výborné chování potvrzuji. Běda ale, když byste chtěl nějak víc v dané problematice šťourat a nebo snad zajistit nějaké servisní zázemí, byť jen dodávkami ND.Povšimněte si tam neuvěřitelné škály různých druhů, značek a typů strojů.... celý příspěvek > |  | Japonský malotraktor Kubota, 15.3.2009 Jsem rád, že potvrzujete moji kladnou zkušenost s tímto prodejcem.Už jsem se začínal bát, že tu jsem v dobré víře případným zájemcům ušetřit čas a peníze za naivního reklamního blba.
A nemyslete si, já s ním měl nejednu reklamaci-ale nikdy ne... celý příspěvek > |  | Malotraktor kolem 60000, 15.3.2009 Budete "vostrej týpek",ale takových je Vás tu víc.U Vás je alespoň jistota, že máte velké zkušenosti a píšete k věci.Já ale konfrontace nevyhledávám.Alespoň ne úmyslně.
Prošla mi rukama kosa, lišta,buben.křovinořez, rotačka,travní... celý příspěvek > |  | Malotraktor kolem 60000, 15.3.2009 No jo, ale co když zadavatel dotazu zkušenosti ze zemědělství jako Vy nemá?? Ne každý má čas a schopnosti stále něco opravovat a předělávat podle svého, zvlášť ve chvílích největšího náporu práce. Ale to je debata -ztráta času.Každý je... celý příspěvek > |  | Malotraktor kolem 60000, 15.3.2009 Tedy motor je sice základ, ale mohlo by být velmi odvážné vybírat traktůrek jen podle něj. Stroj musí být kvalitativně i konstrukčně vyvážený jako celek a jakákoliv nedotažená část Vás silně potrápí až otráví.
Souhlasím s tou Hondou, nejen motor ale... celý příspěvek > |  |
|  | Japonský malotraktor Kubota, 15.3.2009 Pane tktz, zkušenosti od Jaroměře mám své i zprostředkované a protože jde o tzv.velmi ostrého týpka, tady o tom dál psát nebudu. Mrzí mě, že jsme se v tom minulém vláknu tak trochu "chytili",doufám, že dál bude vše probíhat v... celý příspěvek > |  | Japonský malotraktor Kubota, 15.3.2009 Zkuste mi trochu podrobněji vysvětlit, v čem nacházíte mezi mými zkušenostmi ve zmiňovaných vláknech podstatný rozdíl.
Vše na světě je o lidech, všude najdete ty dobré i špatné. Momentální situaci v naší zemi jsem Vám popsal výše a myslím, že snad... celý příspěvek > |  | rucni nuzky Bahco, 13.3.2009 A už jsem tu zas. Do výše zmíněné firmy jsem dnes zavezl ty rozbité Fiskarsky a světe div se: než jsem se rozkoukal, měl jsem je opraveny na počkání. Super přístup, obsluha vzorná, cena mírná .Takhle si představuju už 20let obchodníka. Laťka... celý příspěvek > |  | Japonský malotraktor Kubota, 13.3.2009 Já osobní zkušenost s prodejci mám a pro Vás ostatní by bylo daleko lepší neprojíždět net ale radši jejich provozovny. RVR-agro a Raja jsou skutečně jedna firma a zde víc než kde jinde platí: proč nakupovat u kovaříčka, když můžu jít... celý příspěvek > |  | výběr traktoru, 13.3.2009 No vidíte.To jsem měl právě na mysli-že když si ty starší vlákna přece jen pročtete, zjistíte ,že s těmi ložisky a kladkami u HQ jsou problémy hned -řešilo se to tu-a nemusíte tuto značku do výběru už vůbec zařazovat. A nebo se firma poučí a... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|