|
Příspěvky uživatele - 26.238
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Výběr elektrické pily, 22.11.2006 Zdravím,je to pánové velice zajímavé počteníčko,ale jste trochu mimo mísu.Téma je uvedeno v té kolonce jako název zprávy.A tady je téma výběr el.pily.Nechcete si udělat třeba nové vlastní téma?Např.Elektrika a MY... |  | Bruska na řetěz, 24.10.2006 Nechápu na co potřebujete výkon u brusky na řetěz,kde potřebuješ vzít jen pár desetin,aby ti řetěz chvilku vydržel. |  |
|  | Ake su motorove pily Oleo-Mac?, 4.9.2006 Na co si myslíš, že můžeš uplatnit záruku 7 let??? Píšeš 8, ani nevím, že to zvedli, ale to je jen reklama, stejně si musíš náhradní díly koupit! |  | klíšťata na zahradě, 2.8.2006 Travex? |  | Automatické otevírání skleníku, 27.7.2006 Asi hydraulickej,používá se ve všech podobných zařízeních i na strojích. |  | Seřízení pily Husqvarna, 12.6.2006 Díky moc,snad to klapne.Chvála bohu za odborníky. |  | Seřízení pily Husqvarna, 12.6.2006 No tak sem s tím,jestli to jde sem popsat. |  | Seřízení pily Husqvarna, 11.6.2006 Zdravím,potřebuji poradit.Koupil jsem si pilu zn.Husqvarna přes internet a pokud ji chci seřídit po záběhu,provedou mi to zdarma v místním servisu,nebo se to platí a kolik asi?Díky za odpovědi. |  | Problém se zahradním traktorem, 30.4.2006 Já bych to asi neřešil a dolil tam 10 litrů benzínu.Nešetři! |  |
 |
|
|
|