Příspěvky uživatele - 8.27

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Stihl ms 211, 22.8.2009
Dekuji za prispevky. Pila je nova, tudiz jeste v zaruce. Skusim pro jistotu pozadat o radu prodejce. Snad to nebude velky problem. Jinak matici jsem dotahl sam s citem, spis mene nez vice a uz vubec ne podle navodu, kde se pise "poradne... celý příspěvek >
Stihl ms 211, 21.8.2009
Taky jsem se rozhodl pro ms211. Zatím fachá v naprostém pořádku, ale, ale... Když jsem chtěl sundat lištu, nešel povolit šroub, mám dojem, že se točí matice spolu se šroubem. Můžete mě někdo poradit co s tím, jak to mám povolit. Předem děkuji za... celý příspěvek >
Husqvarna 240e nový model, 29.3.2009
tak jest
Jakou vybrat pilu?, 21.3.2009
Sorry, zrejme jsem se spatne vyjadril. Zajima me pouze cenovy rozdil, pokud vubec nejaky existuje.
Jakou vybrat pilu?, 21.3.2009
Preji hezky den. Vite nekdo jake jsou ceny mot. pil v Polsku. Jedna se konkretne o MS 211 (210), ale to neni podstatne. Stoji cenovy rozdil za to tam zajet? Je zbozi tam koupene totozne s nasim, je stejne kvaliy? Nejedna se mi o zarucni dobu.... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika