|
Příspěvky uživatele - 8.27
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Stihl ms 211, 22.8.2009 Dekuji za prispevky. Pila je nova, tudiz jeste v zaruce. Skusim pro jistotu pozadat o radu prodejce. Snad to nebude velky problem. Jinak matici jsem dotahl sam s citem, spis mene nez vice a uz vubec ne podle navodu, kde se pise "poradne... celý příspěvek > |  | Stihl ms 211, 21.8.2009 Taky jsem se rozhodl pro ms211. Zatím fachá v naprostém pořádku, ale, ale... Když jsem chtěl sundat lištu, nešel povolit šroub, mám dojem, že se točí matice spolu se šroubem. Můžete mě někdo poradit co s tím, jak to mám povolit. Předem děkuji za... celý příspěvek > |  |
|  | Husqvarna 240e nový model, 29.3.2009 tak jest |  | Jakou vybrat pilu?, 21.3.2009 Sorry, zrejme jsem se spatne vyjadril. Zajima me pouze cenovy rozdil, pokud vubec nejaky existuje. |  | Jakou vybrat pilu?, 21.3.2009 Preji hezky den.
Vite nekdo jake jsou ceny mot. pil v Polsku. Jedna se konkretne o MS 211 (210), ale to neni podstatne. Stoji cenovy rozdil za to tam zajet? Je zbozi tam koupene totozne s nasim, je stejne kvaliy? Nejedna se mi o zarucni dobu.... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|