|
co z toho vyroste?, 5.4.2009 Tak ten prvni obrazek je modrenec |
 |
Kdy oresaky zkratit a jakym zpusobem, 31.3.2009 Dobry den.chtela jsem se zeptat kdy oresaky zkratit(prostrihat) a jakym zpusobem?koupili jsme si baracek a tak s tim nemame zkusenosti.poradte prosim dekuji a hezky den |
 |
|
 |
Co to je?, 31.3.2009  Co to je? |
 |
Co to bude?, 31.3.2009 Dobry den.dnes jsem zasadila tyto rostlinky-tulipany, modrenin ale ta treti rostlinka nevim.vi nekdo co z toho vyroste?je to vetsi trs jakoby travy.dekuji za radu |
 |
Foto k ruzi parade, 29.3.2009  Foto k ruzi parade |
 |
Ruze parade, 29.3.2009 Dobry den.Koupila jsem si v obchodnim dome ruzi parade.Ale bohuzel nevim jak se o ni starat.Nic k tomu nebylo napsane.Je v kvetinacku asi 20cm vysoka a ma rozkvetle tri kvety.chci se zeptat.je to ruze spise na doma, ci na zasazeni na zahradku?poradte... celý příspěvek > |
 |
co z toho vyroste?, 29.3.2009  co z toho vyroste? |
 |
kdy vykvetou tulipany?, 29.3.2009 kdy vykvetou tulipany? |
 |
kdy strihat broskvone?, 28.3.2009 Dobry den.chtela jsem se zeptat kdy mam sestrihat broskvone? |
 |
co z toho vyroste?, 28.3.2009 nejsou to na tulipany male listy.myslela jsem ze maji vetsi. |
 |
|
 |
Kdopak zna?, 28.3.2009  Co je to? |
 |
co z toho vyroste?, 28.3.2009  Chtela jsem se zeptat co z tohohle vyroste? |
 |
neznama rostlinka, 28.3.2009 dekuji za rychlou odpoved |
 |
neznama rostlinka, 28.3.2009  Dobry den.Na zahradce mi vyrostla tato rostlinka.jen bohuzel nevim jeji nazev.pomuze mi nekdo?dekuji za odpoved |
 |
Očkování růží, 11.9.2008 Moc děkuji za odpověď, už se těším na další léto (vůbec nechci, aby to tak rychle uteklo a byl další rok pryč, ale na to očkování se těším). Člověk se plahočí a říká si PROČ a pak nastane červenec a vše rozkvete a to zahřeje duši a odpověď je na... celý příspěvek > |
 |